Nostalgia 2012 Dalam Kenangan

Nostalgia 2012 Dalam Kenangan


Assalamualaikum dan happy weekend untuk semua nya yang masih sudi singgah disini ya, malam ni nak santai-santai je, sambil belek-belek album lama ternampak gambar masa di Paris tahun 2012 haha dah 3 tahun tapi masih segar rasa nya, dengan kesejukan snow pada masa tu, tengok lah muka makcik dan pakcik tu pun masyammmm je kan sebab sejukkkk,masa ni tak sanggup nak ikut anak-anak lain bermain snow jadi kami yang V ni bersama anakanda sorang temankan ke coofee bean panaskan diri jab, adusss kenangan indah tu bila lah agak nya nak pergi lagi kan..







Beginilah gambar dalam Disneyland Paris tu snow turun mencurah-curah tapi ramai jugak yang tak peduli, apa lagi kita yang jakun ni yang jarang berjumpa mesti lebih teruja, walaupun selepas tu memang teruk jugak selsema hahahaa, asal hati senang ok makan ubat je kan...



Makcik dan Pakcik tak lepas peluang bergambar hahaha
Jangan komen tau!!!!


7 comments:

  1. haha..nak komen gak gambar last tu...sweeet sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Sal komen yg sweet dibenarkan kot ...

      Delete
  2. nak komen gak. V tu veteran ke? hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah dik Hanis veteren vs vogue gitu loh kan hahaha main2 je lah tkde vogue nya pun cuma V jeeee

      Delete
  3. Kak noor..best berjln2 negara orang ni..kalau cheq da alamat tak merasa la kak noor nk pi sana cni..

    ReplyDelete
  4. Seronoknya Kak noor bermain snow ya...

    ReplyDelete
  5. nak komen gak gambar last tu,mak cik dan pak cik cam umur 30-an!..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home