Tempahan Tart Nenas Tahun 2014 Tahun 2015 Baru Siap

Tempahan Tart Nenas Tahun 2014 Tahun 2015 Baru Siap



ASSALAMUALAIKUM dan selamat malan semua nya, hari ni walaupun sebenarnya hari cuti bagi orang yang bekerja tapi sebenarnya untuk surirumah sepenuh masa macam kaknoor tetap jugak bekerja huhu menghabiskan order tart nenas yang telah di order TAHUN LEPAS HAHAHA, tahun ni baru dapat siapkan ALHAMDULILLAH siap untuk 500 bijik, lama oooooo dari pagi hingga ke petang membawa ke malam siap packing.

Resepi nya boleh sekodeng di blog SHEILA SPICES, tapi kak noor buat style kak noor lah, pakai gunting-gunting je tak payah tekan-tekan, asalkan sedap tak kisahlah bentuk cemana kan..





Selamat malam semua nya ya nak santai dah  lenguh pinggang, nasib ada anak-anak dan pak aji tolong kalau tak memang kematu jugak tangan kaknoor dok menggentel..


5 comments:

  1. Sure kak noor penat ni..go rest :)

    Subhanallah, cantiknya tart tu, mesti sedapp ni...nyum3

    ReplyDelete
  2. Wah! lamanya baru siap! dari 2014 sampai 2015 baru sudah!

    ReplyDelete
  3. wow, banyak tu kak noor..alhamdulillah kan rezeki tu kan kak.. :D

    ReplyDelete
  4. amboi akak.... makan tahun nak siapkan tat ni ye... selamat tahun baru, moga tahun ni lebih baik dari sebelumnya

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap tart kak noor..yummyyy!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home