6 February Birthday Anakanda Faizah

6 February Birthday Anakanda Faizah


Assalamualaikum untuk semua adik-adik kaknoor.
Hari ni just nak kongsikan sedikit kisah anak sulung kaknoor, 10 tahun menjadi pelajar diluar negara, setiap kali birthday sambut sorang-sorang je, dan kawan-kawan serumah seadanya, itupun kalau takde kuliah, kalau tak pun memang berlalu macam tu sajalah., takde makan special.
Tahun ni bila dah habis belajar dan menunggu viva untuk PhD nya march nanti, insya allah kebetulan kaknoor masih sihat hari ni dan memang merancanglah nak masak macam-macam untuk anakanda Noor Faizah ni, sekadar makan-makan untuk family saja lah bukan nya nak buat besar-besaran pun, itulah naluri seorang ibu kan, klau boleh memang nak masak macam- macam kegemaran anak-anak dihari lahir mereka.



MAMA & BAPA doa kan semoga anakanda  FAIZAH berjaya dalam mengejar cita-cita, berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat, semoga ALLAH permudahkan dalam urusan pekerjaan nanti.
AMEEN AMEEN AMEEN



Ini lah antara menu yang nak di masak hari ini, INSYA ALLAH
Semoga semuanya menjadi lah, kita tunggu saja, semoga takde lah plan B hehe
Biasa nya kalau birthday ahli keluarga memang nak makan kat luar, tapi kali ni sebab anakanda dah lama tak celebrate kat rumah, jadi tukang masak kena turun padang lah memenuhi permintaan.


15 comments:

  1. Bestnya menu tu semua kak noor..pandai anak kak noor kan..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..mesti anak kak noor happy nanti kan..saya pun asik belajar jauh birthday pun jarang sekali celebrate pun..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. beruntung anak punyai mak yg pakar memasak ni..minta jer apa punka...n
    selamat hari jadi utk anakanda itu...alhamdulillah, tahniah juga buat noor punyai anak yg cemerlang...

    maaf noor yg jamal tu blog husband nor...dia tak logoutlah plk..

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Noor Faizah....semoga menjadi anak yang solehah berjaya di dunia dan akhirat.....amin...tq kak noor follow blog mummy eika...syoknya anak2 mamanya pandai masak...apa pun tq kak noor..

    ReplyDelete
  6. assalam kak noor..

    saya balas kunjungan ke sini dan follow back..

    wah, tahniah dan happy birthday to anak kak noor.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Noor.. Selamat Ulangtahun anakanda faizah.. lame je belajar kat oversea.. akhirnye kembali ke pangkuan Keluarga
    mesti seronok kan... dpt balik Malaysia... dapat la makan2 dgn famili... masak pe yg special tu Kak Noor, meh nak skit!

    ReplyDelete
  8. salam jumaat kak...selamat ulang tahun faizah...semoga impian menjadi kenyataan..amin

    ReplyDelete
  9. salam kenal kak nor...wanie datang follow back...wahh...nak dapat phd dah?boleh jadi inspirasi wanie yang nak ke arah itu...happy birthday in advance!

    ReplyDelete
  10. happy birthday kat anak kak nor (sampaikan kat dia tau).. lama dok oversea, mesti dia rindu gila kat masakan mak dia.. wat plak mak dia masak sedap..

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday!

    Samalah kita ya 10 tahun di perantauan tak dapat nak bermanja birthday dengan parents.

    ReplyDelete
  12. salam kak nor..blogwalking in return.. :)
    follow kaknor semula... hihi

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home