Anakanda Nun Jauh Di UK

Anakanda Nun Jauh Di UK

Assalamualaikum, tetiba saja rindu menjengah petang ni pada kedua orang anakanda ni, semoga kedua nya sihat walafiat hendaknya.  Nabilah anak ke3 kak noor di Uni of Bath dah masuk tahun 2, dan Madihah anak ke4 baru masuk tahun 1 Uni of Nottingham.  Mama harap anakanda berdua sihat walafiat hendaknya dihari minggu ni dan hari- hari seterusnya.  Kesian kan kena masak sendiri tapi takpe demi menuntut ilmu didada harus berkorban, insya Allah tak lama lagi kita berjumpa kalau diizinkan Allah bulan March nanti....

14 comments:

  1. Semua belajar kat oversea ker kak noor...teringat plak kat adik ipar yg berada di university of york..alone jea berbadan dua plak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada peluang cheqda wlaupun jauh terpaksa lah demi masa depan diaorang ni kan, york kaknooe belum pernah sampai, jauh lagi dri tempat anak2 kaknoor, kesian kan sorang2 preggy lagi..

      Delete
  2. As salam Kak noor... bulan march nanti pasti rindu Kak noor terubat ..insyaAllah :)

    ReplyDelete
  3. walikmuslam Noe, yalah menghitung hari jugak ni utk berjumpa budak2 ni hehe insya allah

    ReplyDelete
  4. selamat malam..syira singgah sini..hehe..jom baca entry baru di blog syira :D

    ReplyDelete
  5. Salam kenal kak nor..

    Tahniah buat puteri2, cantik & bijak, moga kejayaan sentiasa bersama mereka, aamiin..

    ReplyDelete
  6. bestnya..smua anak kat oversea..:)

    Akak klau nak order tudung jgn lupa contact cik nor..:)

    ReplyDelete
  7. Kalu mak pandai masak... Anak mesti tak ada masalah nak masak... Mesti pandai juga kan... he he he...

    ReplyDelete
  8. semua anak2 belajar oversea..bestnya..Kak nor g la melawat

    ReplyDelete
  9. k noor nak ke sana bln mac nnti ye? bestnya! untunglah anak2 k noor, ada adik beradik kt sna (walaupun lain2 tempat). boleh la k noor tour england nnti..carboot sale nya aje pun boleh bikin rambang mata hehe

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...sejuk perut ibu bila anak2 bijak dan belajar di obersea lagi..JM lak dek kerana dulu x de peluang (x bijak sebenarnya) belajar di obersea...dah keje baru lah merasa melancong ke sana...

    ReplyDelete
  11. semoga anak anak kak noor berjaya dunia dan akhirat ya.

    aRz MoHa singgah sini

    ReplyDelete
  12. Pandai-pandai anak Kak Noor. Bolehlah Kak Noor selalu rancang bercuti ke sana sambil ziarah mereka :)

    ReplyDelete
  13. wah bestnya....dua2 ye ank akak dpt belajar ditempat yg sama.......TAHNIAH utk kak noor, suami dan ank2....
    saya ni hati xkuat..ank no 2 dpt g over sea last year tajaan Mara, saya yg menangis lebih2...last2 ank belajar kt IPTA sini je....adeh.....

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home