Chicken Pie Tempahan Hari Ni

Chicken Pie Tempahan Hari Ni


ASSALAMUALAIKUM
Dari semalam merangkap kehari ni memang busy day sesangat sangat, sampai nak masuk segala ofis maya ni pun tak sempat dan terhad, opis reality lebih memerlukan, tapi hati ni biasa lah sangat rindukan adik-adik blogger semua, jadi sebelum ke majlis akad nikah sekejab lagi, sempat lagi mengupdate blog ni, tapi sebelum ni dah bereskan segala chicken pie order ni ada banyak lagi sbeenarnya chicken pie tu tapi tak muat camera haha, cukup lah sekadar nak jamu mata.



 Pada yang nak rujuk resepi boleh lah ke SINI sebab sebelum ni memang dah buat jugak ikut resepi disana.



Ada yang nak singgah ngopi tak?? jom dah tersedia tu...



Ini versi customer nak yang jenis LOVE ni jamu mata jugak ni, bawak bersabar lah ya pada yang meleleh tu hehee, nak cepat naik belonnnnn.....
Baru dapat makan semua yang kat atas tu...


14 comments:

  1. knoor, nak nangis saya baca part knoor ajak ngopi tu huhu..kalaulah murah aje naik belon tu ;p

    ReplyDelete
  2. Huhuhu byknya order...kalau cheq da dh pengsan awal2 kak nor..

    ReplyDelete
  3. sedapnye kak noor... Serius teringin..

    ReplyDelete
  4. klu lah kita berjiran kan best..hehe..

    ReplyDelete
  5. sedapnya kak noor...suka saiz pie yg kecik2 mcm ni, senang nak makan..

    ReplyDelete
  6. rajinnya kak noor.! nampak comell dan sdap chiken pie tu,,.

    ReplyDelete
  7. sy nk naik belon spya cepat skit leh merasa chicken pie nihh...heheheh

    ReplyDelete
  8. Assalam kak nor,
    nak3
    iols nak naek belon sob3
    nak3

    ReplyDelete
  9. salam kak noor ..dok terpikir lama dah nak buat chicken pie versi kecik cam ni... dok terpikir la sampai sekarang dok pikiaqq hiii.. alahai sedapnya kalo masuk mulut satu..

    ReplyDelete
  10. bila lah yan pandai buat pie :-(( ..nak sikit :-))

    ReplyDelete
  11. Macam nak buat. Tapi dah malam. Jadi...macamlah tak kuasa. Tengok je la Kak Noor punya chicken pie. Untung-untung karang, masuk dalam mimpi, merasa gak makan chicken pie! Hahahaha

    ReplyDelete
  12. kalau dekat dah lama ku tempah kak noor hehehe

    ReplyDelete
  13. Adoiiiii KN.....okje ni admire sungguh dgn kerajinan KN.....macamanalah nak pupuk minat memasak ni....
    Kalau okje buat ni bukan love jadinya....hihi

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home