Cucunda Iman Dalam Majalah Jelita

Cucunda Iman Dalam Majalah Jelita


Assalamualaikum dan happy weeekend untuk semua nya yang sudi singgah di blog kak noor, dah weekend kan!! sekejabnya masa berlalu, hari yang agak santai, hari ni kaknoor nak kongsikan gambar cucunda kaknoor yang di muatkan dalam majalah Jelita Mac ni, terkejut jugak kaknoor bila ada yang tag di FB gambar cucunda ni, nampak nya Iman lebih famous dari maktok nya ni, maktok pun belum pernah masuk Jelita hahaha...jom layan gambar Iman di majlis kawin auntie nya baru-baru ni..








Dah happy-happy kat atas tu, gambar ni dah letih angkat tangan lah tu kan, sebelum pengantin besar duduk kat kerusi, budak tecik dulu resting-testing kat bawah pelamin hehe..

21 comments:

  1. comel ... beruntung iman msuk majalah....haha cian dia kpenatan angkat tangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yan, itulah maktok suruh angkat dah tak berenti pulak dia dok angkat tangan dia hahaa

      Delete
  2. Replies
    1. maktok tak sabar nak beli majalah ni Syida nak tengok cucu glamer ni heheee

      Delete
  3. Iman masuk majalah..femes lah pasni.. jgn jeles mak tok.. pasni mak tok plak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syida, ada harapan ke maktok masuk majalah ni hahaha

      Delete
  4. Iman....nak autograph please...:D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. maktok boleh tolong IMan sain autograph Mama don worry kalau IMan buat dono je bila di suruh sain hehee

      Delete
  5. comelnya iman femes dh masuk jelita lagi sama femes dgn maktoknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai dear Paridah maktok numpang glamor Iman je ni hihi..

      Delete
  6. Hihihi...pah ni mak toknya plak yg glamour...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maktok takde apa nak diglamor kan cheqda ahaha

      Delete
  7. halah halah halah...comeynyeeeee...geram!

    ReplyDelete
  8. Salam,

    Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  9. si comel ni kecik2 dh masuk majalah heheheh

    ReplyDelete
  10. Salam singgah petang kaknoor...kecil2 dah masuk majalah...comel iman kan kaknoor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Mardiah sudi singgah sini ya, alhamdulillah dah kena offer maktok ok jee..

      Delete
  11. Wah glemer cucu KN ye....
    Ni mesti menurun maktok ni....hihi

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home