Flashback 2009 Di UK Graduation Anakanda Sulung

Flashback 2009 Di UK Graduation Anakanda Sulung


Assalamualaikum 
Entry kali ni kaknoor just nak flashback tahun 2009 masa anak sulung kak Noor graduate degree, bukan apa dok belek-belek album lama gambar yang tersimpan dalam laptop ni, teringat lah pulak kan, takpe sesekali kita makan gambar je ok heheee..


21 tahun setelah tinggalkan UK masa first time kesana, anak sulung lahir lama nya kannnn



Sempat ke Liverpool tempat anakanda sulung lahir.



Alhamdulillah Jun 2009 anakanda sulung graduate kat Royal Albert Hall


Sebelum balik pergi melawat anakanda ke2 di Headington Oxford. Masa ni belum pandai shopping lagi hahaa, sekarang ni kalau kesana memang asyik nak gi kedai je kan, maklum mata dah terbuka luasssss hahaa, oklah takyah cerita banyak-banyak nanti jemu dan boring kan...

20 comments:

  1. Wahhh! Kak Noor... Nampak anggun jelita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jelita lah sangat SS syang, orang dah tua dah tak manis lagi heheee

      Delete
    2. eh..manis je.sape kata tua..

      Delete
    3. ye kak Noor setuju sama SS dan Sal..semanis Jari Manis hihihhi

      Delete
  2. Bijak-bijak belaka anak Kak Noor ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak je bijak farrah, tapi mama nya hhmmm tak kemana punnn..

      Delete
  3. wahh anak anak kak noor mesti sekarang dah kerja besar-besar dan berjaya ye.. alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tklah Eny yang sulung baru habis PhD belum keja lagi, insya allah soon lah, yang no2 baru je kerja taklah kerja besar tapi alhamdulilah rezeki dari ALLAH bersyukur apa yg kena bagi

      Delete
  4. Kak Noor ibu yang hebat, anak-anak mendapat pendidikan yang sempurna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah seadanya saja Diana tapi dah rezeki anak2 semua nya kesana syukur alhamdulillahhh

      Delete
    2. Tahniah Kat noor anak2 berjaya

      Delete
    3. alhamdulillah Nieda rezeki anak2 kaknoor tumpang happy :)

      Delete
  5. tahniah kak Noor...anak-anak dah berjaya.semoga semuanya hebat di dunia dan akhirat.

    jelesnya tengok kak Noor dah sampai Liverpool...hehe.saya mampu pakai jersi liverpool beli kat uptown je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Sal, baru nak habis belajar Sal, belum lagi masuk alam pekrjaan mudahan diaorang berjaya dunia dan akhirat.
      hahaha jeles ke?? LIverpool tempat anak sulung lahir Sal, itulah pergi tengok tempat tumpah darah nya hehee, jersi Liverpool pun ok ape Sal...

      Delete
  6. seronoknya kak noor ; )
    tahniah kak noor, anak-anak berjaya ; )

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Miesha rezeki ALLAH kurniakan..

      Delete
  7. Replies
    1. anak kaknoor 5 orang lah JM, 4 pompuan 1 lelaki yang bungsu tu

      Delete
  8. Assalam kak nor,
    anak ikut jejak langkak ibu
    Alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home