Gambar Sekitar Masakthon Di Karangkraf

Gambar Sekitar Masakthon Di Karangkraf



ASSALAMUALAIKUM
Entry kali ni kaknoor nak kongsikan gambar-gambar di sekitar masakthon pada 31 jan yang lepas, walaupun sebenarnya kaknoor belum berpuas hati dengan apa yang kaknoor persembahkan tapi sebagai permulaan mana ada orang yang perfect kan, lain lah dengan mereka yang sudah bergelar chef, yang sudah biasa berdepan dengan penonton.  Walau bagaimana pun kaknoor bersyukur sesangat di beri peluang untuk demo masakthon tu, takpe sebagai orang baru kalau tak salah itu dah pro lah kan hahaha sekadar nak sedapkan hati sendiri lah tu..


 Sebelum giliran kaknoor dup dap dup dap tengok chef Sue Arukin buat demo


 Sempat lagi bergambar dengan chef Sue sebelum demo 


 chef Fazalina yang menang chef celebrity tak ingat tahun bila...


 di booth yang lain sempat lagi adik-adik ni jumpa Rita..


 Sebelum demo bergambar kejab tapi dalam hati adusss


 Prepare barang-barang kat atas pentas tu first time gelabah jugak ni


masa sedang memasak pasta 


 Pasta Aglio Olio yang kaknoor masak time gelabah tu haha



Epal fritters yang terlupa letak icing sugar


Selepas masak boss Sri Diah datang bersama rakan blogger Sweetie thanks kedua nya sokongan moral amat penting


tengok lah semua nya chef kecuali kaknoor, kalau tak ok pun takpe kan sebab dah tau memang belum layak lagi hehee


10 comments:

  1. Replies
    1. kita kena berguru ngan Kak Noor ni!

      Delete
    2. eh takde lah SS sekadar tukang masak biasa je tkde hebat tang mana pun

      Delete
  2. kaknoor pun masih berguru jugak ni Salbiah hehee

    ReplyDelete
  3. tahniah kk noor berjaya memasak walaupun prtama kali atas pentas besar...

    suka sikap akak yang selalu merendah diri :-))

    ReplyDelete
  4. timakasih yan dup dap dup dap jugak mula nya tau..

    ReplyDelete
  5. Ada sesuatu yg saya suka tentang kak noor ni..tp payah nk ungkap..yg penting teruskan ikut resmi padi..semakin berisi semakin tunduk..

    ReplyDelete
  6. Pengalaman berharga ni kak... Insya Allah, boleh buat lebih baik lagi di masa depan... Mau tak nebes nak kena masak depan orang ramai... Masak depan mak mertua pun dah nebes tak ingat.. Inikan pula depan khalayak ramai... Syabas kaknoor....
    Kaknoor, epal pun boleh buat fritters ke? Nak tahu resepi boleh?Please.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. resepi mmg dah ada dalam blog kaknoor ni Nur

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home