Jajan Chocolate - Chocolate Yang Sangat Sedap..

Jajan Chocolate - Chocolate Yang Sangat Sedap..



Assalamualaikum dan salam hari minggu semua nya ya.
Hari yang agak santai hari ni, tak payah masak-masak, let's makan apa yang ada saja, boleh ke??
Kak Noor just nak tayang choc Ferrero Rocher yang sedap, angkut masa gi KL baru ni kat airport, beli banyak takde jugak yg nak makan, so sendiri beli sendiri yang makan, sapa nak join kaknoor jom
Let's berchocolate-chocolate hari ni...





Ini pun sedap sebab ada almond kat dalam tu, kalau gigit ada kekacang memang fav disamping chocolate..



Ini ole-ole dari seorang rakan blogger Zaini yang buat sendiri kata nya sedappp..


5 comments:

  1. coklat dan wanita memang tak dapat dipisahkan..kenyang mata yan tengok gambar coklat keemasan :-P

    ReplyDelete
  2. pengubat jiwa yang lara coklat ni kak noor hehehehe

    ReplyDelete
  3. Aduh...memang sedappp ni k nor..favourite ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. erm semuanya sedap-sedap belaka ,kak noor,tapi ana kurang sikit makan coklat ni, anak2 paling suka kan :)

    ReplyDelete
  5. JM paling suka Ferrero Rocher tu TAPI...mahal!!! uhhuhu

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home