Kak Noor Belanja Mini Muffin Pizza Sila -Sila

Kak Noor Belanja Mini Muffin Pizza Sila -Sila


TERIMAKASIH banyak-banyak pada adik-adik blogger yang sudi wish birthday anak kak noor hari ni,, kalau dekat memang nak belanja u all semua, tapi takpe lah kaknoor belanja di alam maya saja ya, mini muffin pizza yang sedap ni, resepi kak noor ternampak kat pinterest, macam senang je terus lah cari bahan, lagipun muffin ni comey sangat senang nak makan so sesuai sangat untuk birthday hari ni, jom jamu mata yuk...




Pada siapa yang nak mencuba resepi ni boleh lah klik dibawah ni ya
http://lickthebowlgood.blogspot.com/2010/07/annoying-habits.html


Cemana teruja tak tengok mini muffin pizza ni??
Malas nak cakap banyak sebab dah kenyang ni hehee..


6 comments:

  1. sedapnya kak noor, first time tengok muffin pizza!

    ReplyDelete
  2. nampak sedap tu.. mcm lasagna pun ada :)

    salam kenal kak .jemput ke blog nana jika kelapangan

    ReplyDelete
  3. kak nor sedapnyaaaa.. saya dahlah suka makan pizza

    ReplyDelete
  4. yelah kak noor...birthday ank akak n ank saya xjauhbeza tarikhnya...Hepi besday utk ank kak noor...moga sntiasa dibawah lindungan n kasih syg Allah....
    sedap2nya resepi kak noor....

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home