Kehilangan Tok Guru Yang Sukar Dicari Ganti

Kehilangan Tok Guru Yang Sukar Dicari Ganti

Assalamualaikum dan salam jumaat.
Hari ni pasti nya kita semua terharu dengan pergi nya Tok Guru yang sangat kita segani.  Disini kaknoor kongsikan gambar-gambar yang diterima dari whatsapp sepanjang hari ini.  Biar lah gambar menceritakan segala nya....











20 comments:

  1. Replies
    1. yalah QA kita semua mengkagumi Tok Guru :(

      Delete
  2. inilah lautan manusia.....gambaran dari allah swt....moga TGNA ditempatkan dikalangan para solihin, amin

    ReplyDelete
  3. Al Fatihah... Semoga rohnya dicucuri rahmat Ilahi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semog aALLAH mengasihi nya dan mengampuni nya Yatie :(

      Delete
  4. Tokoh negara yang sukar dicari..al-fatihah

    ReplyDelete
    Replies
    1. brtul tu Wana lepas ni mmg sukar kita cari yg sama macam beliau lagi

      Delete
  5. Kak Noor, hati hati ramai orang ambik keaempatan dg meletakkan gambar semasa kematian ulamak Thailand. Gambar di atas ada gambar ulamak Thailand yg diterima sebelum ini lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Azie, selepas kaknoor post baru ada rakan bagtau yg salah satu gambar tu gambar ulamak Thailand, thanks Azie bgtau kaknoor ya, kak noor dah delete dah

      Delete
  6. Luruh lagi airmata kakak bila baca ini
    Rasanya hari ini mata semua kita sentiasa basah
    Banyak sgt blog yg mengulas hal ini. Sedih:(

    Tenanglah TGNA di sana

    ReplyDelete
  7. semoga roh beliau tenang disana kakzakie ameennn

    ReplyDelete
  8. ramainya orang..memang betu-betul disayangi ramai arwah kan..

    ReplyDelete
  9. mengkagumi Allahyarham sebagai seorang ulama' dan tuan guru yang dikasihi, semoga damailah disisiNya disana.Amin.

    ReplyDelete
  10. Betul kak nor...dia memang lambang kemegahan rakyat kelantan tak kira muda atau tua...

    ReplyDelete
  11. Al-Fatihah.
    Tiada pengganti yang sama. Sentiasa dikenangi.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home