Tempahan Sepanjang Minggu Ni Busy Day Lah Sangat...

Tempahan Sepanjang Minggu Ni Busy Day Lah Sangat...


ASSALAMUALAIKUM 
Seminggu dah kaknoor busy dengan tempahan kuih muih untuk CNY, bukan orang Cina yang tempah, tapi orang melayu yang tempah untuk di "sedekah" pada orang Cina, tak kisah lah kan, nak bagi orang Cina makan pun kena halal jugak kan, antara yang dah siap ialah 

Rainbow Cookies dan Tart Nenas, lepas ni Kek Cheese dan Red Velvet lagi.
Sabo jelah sampai habis Cny ni dapat lah rileks sikit ber jalan-jalan blog walking, sorry untuk adik-adik blogger yang sudi datang blog kaknoor, insya ALLAH lepas Cny ni boleh holiday yeeyyy...
dan akak jenjalan ke blog adik-adik semua ya..


 Rainbow Cookies yang dah ready




 Tart Nenas jugak sudah ready untuk customer


Sambil baking kaknoor menjaga cucunda sorang ni tengoklah tu ikut maklong nya membalut hadiah, sampai atas kepala pun ada hadiah jugak tu hahaha, kena sabo banyak menjaga cucu ni kan..tapi taklah sepenuh masa, ummi IMan ni balik tengahari maktok pun dah boleh berehat hehee ngelat jugak kan maktok sorang ni...

Terimakasih pada yang sangat sudi untuk datang kesini, jamu mata dengan macam-macam menu, insya ALLAH lepas ni kaknoor akan berkunjung balas di blog adik-adik semua ya, sabar tau!!!

19 comments:

  1. cantik rainbow cookies kak noor..terliur tengok.

    ReplyDelete
  2. mintak sebalang tart tu kak...ok...kami faham kak...

    ReplyDelete
  3. mcm best je kuih rainbow tu...arghhhhh...nak sikitt

    ReplyDelete
  4. rainbow cookies nak buat memang lambat, habiskan sangat cepat.. haha.. pernah buat sekali ja, pastu tak nak buat dah.. hehe

    ReplyDelete
  5. CANTIK TAPI MEMBUATNYA KEMAIN SAKIT PINGGANG... RENYAH..

    ReplyDelete
  6. cantik & kemas hasilnya. Murah rezeki kak noor. cam cina juga cucunda tu...he..he..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..murah rezki knoor smpena raya cina ni..kasik setel order2 dulu knoor, blogwalk tu later2 pun xpe :)

    ReplyDelete
  8. Mesti Kak Noor tak menang tangan sekarang ni kan...

    ReplyDelete
  9. ibu_suri suka makan tart nenas. selalu belikan dia di kedai, tak sedap... katanya. kalau kak noor yang buat .... mesti best...yer...

    ReplyDelete
  10. kak noor. ni memang homebaker terhebat lah.. tapi bagusnya niat nak sedekah tu kan... tak apalah tu boleh feeling2 raya jugak kan...

    ReplyDelete
  11. rasa macam nak raya pulak... tak pe la Gong Xi Fa Chai pun raya jugak kan...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah kak noor..rezeki jangan ditolak kan :)

    ReplyDelete
  13. Kak..lain kali kalau ada orang tempah rainbow cookies tu tumpang sekaki boleh..call atau whatsapp kita ya..013-3672459

    ReplyDelete
  14. alhmdulillah....rezeki kan kak....rainbow cookies mcm mnarik jerr...sedapnyerrrrr hiihhii

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home