Akhirnya Baru Dapat Majalah Jelita Yang Ada Enchem Boy Ni...

Akhirnya Baru Dapat Majalah Jelita Yang Ada Enchem Boy Ni...

Akhirnya baru lah kaknoor dapat memiliki majalah Jelita yang terdapat nya gambar cucunda sorang ni, biasalah di Brunei ni agak lambat sampai segala majalah atau buku-buku dari Malaysia.  Dah seminggu rakan Fb bagitau ada nya gambar Iman ni, tak sabar jugak maktok sorang ni nak tengok, akhirnya hari ni baru lah, dah ada kat kedai buku di Brunei ni.  Walaupun sebenarnya tak banyak part pun tapi cukup lah maktok dah happy bangat ada nya cucunda di sini.








Ini lah cucunda kaknoor Abdulllah Iman, suka sangat main dengan tangan nya tu, banyak gambar dia mesti tangan nya hidup, asal jangan jadi Karam Singh Walia dah lah kan heheee
Jangan jemu tau tengok gambar cucunda ni, dah selamat malam ya..


17 comments:

  1. HENSEM N COMEL SANGAT CUCUNDA NOOR YANG SEORANG NI...

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah dear Paridah rezeki Iman kali ni hehe

    ReplyDelete
  3. Waa...Iman pun nk glamer juga macam mak tok dia masuk magzine kan...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iman nak lawan maktok ni kot syifa nak kena dah budak ni kan ahhaha

      Delete
  4. Replies
    1. thanks SY maktok comel tak ?? macam kak ton hihi

      Delete
  5. Tahniah...hebat cucunda dpt masuk majalah tau...omeyyyyyyyy

    ReplyDelete
  6. karam singh walia pulak mak tok ni.. hehe..
    iman senaman tangan tu mak tok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik2 ok syida banyak main tangan, dah beso nnti tk boleh tau, maktok tak bagi kang kena panggil KSW pulak haha

      Delete
  7. wah comelnya cucu mak tokk... geram nengoknya meh nak cubit pipi sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiii mayang comey ke?? maktok kembang kempis dah ni haha

      Delete
  8. geram tengok cucu mak tok ni...comell sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dia naik angin comot jugak ni Chinta Safia hehe

      Delete
  9. amboiii..encem nyerrrrr....geram tgk dia heheheh

    ReplyDelete
  10. Cucu.... semuanya manis dan menggembirakan...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home