Alhamdulillah Selamat Sampai Di London, Bath Kami Datang Lagi.

Alhamdulillah Selamat Sampai Di London, Bath Kami Datang Lagi.


ASSALAMUALAIKUM 
Alhamdulillah kak noor dah selamat sampai di London dan Bath, dua hari tak bersiaran terasa lama  sangat, yalah perjalanan yang berjam-jam membuatkan kita jadi letih, makan lah ubat apa pun, kalau udah tak dapat tidor dalam plane, akan jadi ayam berak kapor, tak bermaya. Tapi sungguhpun tak bermaya, bila udah sampai ke tempat di tuju dan berjumpa dengan anakanda disini, hilang segala letih lesu sempat lagi posing memosing di kedai U heheee....


Bersama anak sulung yang akan viva PhD minggu ni di Emperial London, itulah tujuan sebenarnya kaknoor kesini menemankan anak sulung ni untuk viva sebab boss besaq tak suruh jalan sorang, mesti berdua, jadi mama nya orang kedua tu, happy nya mama kan heehe...


 Anakanda Faizah dan Nabilah happy la tu lama tak jumpa.


 Nabilah anakanda ke3 masih tahun 2 di University Of Bath.
 Kalau sudi adik-adik blogger doa kan anakanda sulung kaknoor Faizah sukses dalam viva nya nanti ya, semoga ALLAH permudahkan segala nya.

 Sebuah taman di Bath ni yang setiap musim ada kelainan pada tanaman nya.






 Hari pertama sampai mama budak-budak ni tak lupa untuk shopping Primark je pun kan, tempat yang agak murah hehe


 Dah siap shopping mesti lapo kan, so makan di Jimmy Spices restoren halal disini, kue teow goreng pun ada U, siap boleh pilih apa saja kita nak dan suruh chef gorengkan hot dan sedap.


 Papadum dan manggo chutney sampingan dari kue teow tadi.
Opps lupa cili tu nampak tak! orang sini pun makan pedas tau!!


Dessert nya puyn boleh tahan ni manggo cheesecake dan choklat cheesecake.


Acara terakhir makan dessert tu, jangan ada yang jeles pulak tau! nanti balik Brunei kaknoor buatkan untuk semua nya haha..
Ok setakat ini dulu hari ni, esuk belum tentu ada masa ke tidak untuk update, tengok keadaan lah, dan sorry jugak kalau kaknoor tak sempat nak melawat kunjung balas adinda-adinda semua. Masa disini terhad sangat sayang kalau datang jauh-jauh tak jalan kan!!..

29 comments:

  1. Alhamdullillah selamat sampai..
    seronoknya g london..
    cantik2 tempat di situ ye..
    semoga anak sulung kak noor berjaya dlm vivanya..
    semoga dipermudahkan segalanya..
    hebat2 ank2 kak noor, tahniah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Ira mudahan ALLAH permudahakan urusan anak kaknoor ameen, reseki anak2 Ira alhamdulllah

      Delete
  2. Seronoknya Kak Noor.

    Anak2 cantik dan pandai, dan Kak Noor pun berpeluang menjelajah negara orang. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Kakcik alhamduillah kalau tak anak2 mana mungkin kaknoor boleh selalu kesini, rezeki ALLAH jugak tu ke anak2 kan..

      Delete
  3. wahh seronoknya berjalan negara orang..

    good luck untuk anak2 kak noor.. ☺

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, In sha Allah, mama ada di samping mesti lancar viva along nanti.....semoga berjalan lancar dan dipermudahkan semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Diana yalah tu mama mesti ikut dimana anak2 ada urusan supaya bagi semangat sikit kan hehe

      Delete
  5. Replies
    1. syida sambil menyelam minum air lah kan, rugi tu tak jalan bukan selalu pun

      Delete
  6. alhamdulilah...semoga segala urusan dipermudahkan..amin...

    kak noor viva tu apa ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks banyak utk yan, viva tu macam test jugak lah, tapi result dapat masa tu jugak, kira nya final test lah ni, untuk menentukan dapat sijil Phd tu, baru lah boleh letak Dr kan depan nama tu, rasa2 kaknoor lah sbb kaknoor pun bukan pakar sngt

      Delete
  7. alhamdulillah kak noor...seronoknya jalan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki jugak ni kan tapi sejuk sngt lah time ni 8 degree dok dlm umah baju berlapis2

      Delete
  8. macam balik kampung saja kak noor dan london

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish mana ada Nieda, bulan 9 tahun 2014 kesini, dah 6 bulan jugak tu, kalau balik kampong lagi kerap kot kannn

      Delete
  9. Terubat rindu Kak Noor jumpa anak-anak :) have a great time Kak Noor. Moga semua urusan di sana berjalan lancar. Moga Faizah berjaya untuk vivanya :)

    ReplyDelete
  10. Salam singgah sini kak noor...wahh...bestnya dapat jalan2 ke negara orang...Diana doakan semoga anak2 kak noor berjaya dalam bidang yang di ceburi...

    ReplyDelete
  11. Ohhhh...diam diam dah sampai London yeh KN.....tak ajak orang.....hihi
    Mesti seronokkan KN....bila anak anak dah berjaya ni. Bagilah tips mcm mana nak ada anak terer mcm KN ni

    ReplyDelete
  12. slmat bercuti kak noor, best nya.......

    ReplyDelete
  13. Semoga K.Noor happy dekat sana dan semoga urusan anak-anak K.Noor dipermudahkan..AMIN..:)

    ReplyDelete
  14. comel je anak2 kak Noor nih..sopan je..semoga mereka berdua terus success ye

    ReplyDelete
  15. Saya pun suka shopping kat primark sbb murah.... Hehehe
    Ambil peluang jalan2 sebanyak mungkin... Saya pun belum pernah jejak Bath lagi... Baru plan nak ke san bulan depan... X sempat jumpa knoor

    ReplyDelete
  16. saat plg indah dpt bersama ank2 trsyg...wah bestnya shopping2.....i like it.

    ReplyDelete
  17. sambil menyelam minum air kak nor.. sambil melawat anak boleh juga bercuti kak..

    ReplyDelete
  18. bestnya..sy kan kagum sgt dengan student @ org keje kt obersi ni..hehe
    orang kata wajib tu shoping kt primark...

    ReplyDelete
  19. bestnya..sy kan kagum sgt dengan student @ org keje kt obersi ni..hehe
    orang kata wajib tu shoping kt primark...

    ReplyDelete
  20. okay nanges...

    bila nk sampai london ni...

    best nya tengoookkk

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home