Doakan Kak Noor Selamat Dan Sampai Destinasi Ya

Doakan Kak Noor Selamat Dan Sampai Destinasi Ya


ASSALAMUALAIKUM
Selamat pagi semua nya adik-adik yang sudi singgah disini.  Petang nanti INSYA ALLAH kaknoor akan berangkat ke seberang laut hahaha macam zaman dolu2 lah pulak.  Yang paling kaknoor tak suka packing barang ni aduh, kalau ada doremon ke kan ke senang kan, suruh dia pack, tau siap je dalam beg luggage segala barang, ada yang nak tolong tak?? kalau ada pun mesti dah tak sempat ni nak datang ke Brunei ni kan.  

Jom sapa nak ikut kaknoor menambah koleksi FM ni, ni sebahagian dari yang tinggal koleksi FM kaknoor yang dari UK, ada jugak yang hilang dikebas orang haha, yalah dtg jauh2 tak mampu beli yg mahaiii beli lah se adanya saja kan, asalkan ada soviner betul tak??

Lepas ni nak sambung packing, petang nanti nak flight.
DOA KAN KAK NOOR selamat sampai dalam aman ya, perjalanan selama 16 jam dalam flight boleh kebas bontot dan kaki tangan tu, itu yang tak tahan sangat tu..



Perjalanan kali ini ialah ke London ~ Bath ~ Nottingham dan balik semula ke London
INSYA ALLAH doa kan kaknoor selamat sampai destinasi ya.

35 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah hasil tangkapan dulu hingga kini anumm

      Delete
  2. Selamat pergi dan selamat kembali ke Brunei kak Noor.... Hembuskan salam saya ke Sheffield bila ke Nottingham nanti ya... Aduyai! 16 jam penerbangan dari Brunei ke UK... lebih 3 jam kalau dari terbang dari KLIA. sakit pinggang maaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Sweetie, nasib bontot ni berisi jugak hahahaa kalau tak mau kebaih 2 hari ni, aduhhh duh sayang lah abang kat Sheffield kalau tak boleh gak jumpa dgn anak Sweetie tu,

      Delete
  3. bye kak..semoga selamat pi dan balik....packing jgn tak packing...huhu....

    psst kak...fm tu kalau dah terlebih ..bagilah kat yan 1.... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yan, mudahan ya selamat nanti, insya allah kalau ada rezeki nanti no problemmm Fm tu

      Delete
  4. selamat pergi selamat kembali n jaga diri baik2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear Paridah, yalah kalau jatuh kena bangun sendiri lah ni kan

      Delete
  5. Wah...bestnya...nak ole2...hehe...

    Moga selamat pegi dan pulang kak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fm je yg sanggup akak beli syifa hahaa thanks sudi doakan akak ya

      Delete
  6. Fm..sukamya..semoga kak noor selamat sampai dan blk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak janji tak berani lah cheqda tapi kalau ada rezeki bolehhhh

      Delete
  7. wahh banyaknya FM tuh.. nak satu boleh kak noor? apapun Eyda doakan semoga kak noor selamat pergi dan pulang nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks banyak Eyda itu lah FM mmg fav ramai ni kan

      Delete
  8. duduk flight 3 4 jam pun dah rasa bosannya...ini 16 jam, tapi best kot flight yg jalan jauh2 ini....selamat pergi dan kembali kak noor....angkut fm tu banyak2 bawa balik sini.

    ReplyDelete
  9. Bestnya Kak Nor... semoga selamat pergi.. selamat ketika berada di sana dan selamat pulang.

    ReplyDelete
  10. Selamat melancong. Niatkan ianya untuk menikmati kebesaran Allah terhadap yang diciptaNya....

    ReplyDelete
  11. happy holiday kak nor dan famili:)
    euro tgh turun, untung :):)

    ReplyDelete
  12. semoga selamat pergi dan kembali kak noor

    ReplyDelete
  13. semoga selamat pergi dan balik kak noor...jaga diri yerrrrr :)

    ReplyDelete
  14. Semoga Allah SWT mempermudahkan perjalanan Kak Noor dan kembali dengan selamat nanti... :)

    ReplyDelete
  15. semoga perjalanan dipermudahkan pergi dan balik..

    ReplyDelete
  16. Selamat menikmati keindahan alam ciptaan Allah di benua lain.. Semoga sentiasa dilindungi Allah dan selamat pergi serta kembali..Jgn lupa on dapur kak noor yek..nnti kami kt sini bosan tk dpt baca celoteh kak noor..

    ReplyDelete
  17. amin ..mudah2an kak noor selamat sampai. pergi dan balik.. . wani kalau boleh tak nak dah naik kapal terbang, hiii macam naik bus duduk lama jugak hii..

    ReplyDelete
  18. selamat pergi dan kembali kak noor. Enjoy your journey walaupun lama tu dalam flight..

    ReplyDelete
  19. Kak Noor...Di Doakan semoga perjalanan Kak Noor Selamat dan dipermudahkan NYA yer....Enjoyyyyyyy......

    ReplyDelete
  20. selamat pergi dan kembali kak noor, In Shaa Allah...kami nantikan catatan kak noor dari sana nanti.. gonna miss you kakak :)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah
    semoga selamat sampai dan selamat kembali ye noor

    ReplyDelete
  22. salam perkenalanan..semoga selamat sampai dan kembali..

    ReplyDelete
  23. lambat sy baca post knoor ni..mungkin knoor dalam flight lagi ms sy taip komen ni...mudah2an selamat pergi dan balik, sihat spnjg bermusafir..enjoyyy!
    tak sabar tunggu knoor update entri dari england :)

    ReplyDelete
  24. semoga kak noor selamat pergi dan selamat balik ke brunei....happy holidays!!!

    ReplyDelete
  25. Selamat kembali dengan selamat KN....tak sabar nak jamu mata dari dapur KN hihi...

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah..kak Noor dah selamat sampai kan so semoga selamat samapi di Msia nanti

    ReplyDelete
  27. alhamdulilah...akak sy pon pegi sana jugak last week..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home