Frozen Karipap Bukan Frozen Kek Tau!!

Frozen Karipap Bukan Frozen Kek Tau!!

Selamat petang semua nya, dah ada menu minum petang tak?? kalau belum ada meh singgah sini kita ngopi dengan karipap bulat ni ranggup dan sedap I tell U..
Dah banyak kali letak resepi kakt blog ni, jadi kalau ada yang sanggup nak buat boleh lah
ke SINI sekodeng resepi, dah kalau nak order terus frozen karipap pun ok
+673 8739160 
Boleh whatsapp or msg, call tu susah sikit lah sebab always busy..



Adinda-adinda yang jauh dimata jamu mata saja lah ya, atau mimpi je makan karipap ni hehe
Jangan marah hah.. nanti kena jualll...






Dah tersedia sepinggan karipap jom ngopi kaw-kaw punya best sangat kalau dapat 2K ni kan
Karipap vs Kopi haha

20 comments:

  1. Soklan (angkat tangan nih...) kenapa tak buat banyak2 dan jual... ada seorang pengusaha kat tempat saya kan, dia buat karipap kat rumah lepas tu jual basah... lelama dia dapat buat ala2 bengkel kat belakang rumah... lelama boleh bukak kilang lagi... siap salah satu program TV pernah pegi kilang karipap dia... dan... u know.. dia tak buat benda lain... cuma karipap... jual basah atau frozen... dan memang sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah heba lah pengusaha tu Najib, kaknoor tak mampu kot nak buat macam tu, sbb busy dgn yg lain jugak ni

      Delete
  2. karipap frozen camni, elok buat stok kat rumah..senang nak jamu tetamu :)
    comel je karipapnya..pusing2 gituu . hari ni sy blaja istilah baru; 2K Karipap vs Kopi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kalau ada ni anytime org dtg tkyah nak susah hati just goreng je kan Syahida kan

      Delete
  3. comelnya karipap bulat frozen ni..nampak jenis karipap pusing...mesti sedap sgt ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaknoor nak angkat bakul ni paridah mmg sedappp heheee

      Delete
  4. comelnya karipap bulat frozen ni..nampak jenis karipap pusing...mesti sedap sgt ni..

    ReplyDelete
  5. ok lah saya ikut cadangan Kak Noor,malam ni nak tidur mimpikan karipap tu,,terasa kerangupannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Su mimpi dulu tau lepas tu baru boleh mkn betul punya esuk kena beli lah tu kan

      Delete
  6. Wahhhhh... Comelnyaaaa... Karipap tu....

    ReplyDelete
  7. nak order jauh sangat kak noor ini....alih2 beli karipap mengerutu jer kt kedai bawah.

    ReplyDelete
  8. :'-C terlambat singgah... ada lagi tak untuk yan jamu mata kak...

    ReplyDelete
  9. KN....karipap ni faveret ai hokay......huhu....kalaulah dekat boleh jer order ....
    Masalahnya okje ni KN suka makan karipap tp buat amatlah jarang. Mcm leceh jer kalau buat sesorang KN...

    ReplyDelete
  10. Sedap betul nampaknya karipap ni kak. Saya tang karipap memang tak lulus lagi membuatnya. Ada je yang tak kena

    ReplyDelete
  11. karipapinti kentang memang kegemaran saya. lebih-lebih lagi kalau kulitnya jenis pusing-pusing.

    karipap ni tak perlu isi terlalu banyak...sedang-sedang ok. kulit biar lembut dan tidak tebal.

    minum dengan ali tea atau kopi radix sambil baca akhbar....

    ReplyDelete
  12. TIDAKKKKKKKKKKK!!!!! Oh berpinar pinar mataku! Huwaaaaaa......
    Hiihihii... drama je lebih ek Kak Noor! Ampun. Mesti sedap ni!

    ReplyDelete
  13. karipap ni kuih feveret sy.. kalau jumpa mesti nak makan.. tp yg ni xleh mkn pulak..huhuhu

    ReplyDelete
  14. wahhh...karipap bulat...chantekkkk...terngin gak nak rasa...hihhiih

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home