Hari Ke4 Di Bath United Kingdom

Hari Ke4 Di Bath United Kingdom


ASSALAMUALAIKUM 
Hari ni hari ke4 kaknoor di Bath Uk, semalam hari minggu pergi jenjalan dekat  Bath town lagi untuk shopping barang makan dan sedikit barang kiriman kenkawan. Lagipun menghantar anak sulung Faizah ke train station coz akan menghadiri viva hari ni.  Mudahan anak mama akan tenang dalam menghadapi viva petang nanti, anak yang viva mama pun ikut berdebar, mana tak nya sebab result viva tu akan dapat masa tu jugak, maksudnya tak sampai sejam pun result dah keluar.  Mudahan anakanda Noor Faizah akan tenang dan berjaya lah mendapat title Dr. Falasafah nanti. Selepas ni akan bermula lagi satu episod dalam bidang pekerjaan pulak selepas dah habis belajar kan.

Untuk adik-adik blogger layan lah gambar hasil tangkapan petang semalam, jangan boring tau sebab kalau keluar negeri ni memang bukti nya gambar saja kan 
BETUL TAK!!!!!hahaha...

Biarlah gambar berbicara ya, sejuk sangat disini nak tulis banyak-banyak pun kebas jari ni..



Posing maktok posing


Jamu mata kat luar kedai pun cukup lah


Semalam mother day kat UK ni, tapi kita di Malaysia, Brunei ikut US bulan Mei kan mother day.


Anak-anak mama bawa beg berat pun masih mampu senyum lagi hehee


Tour Bus tak pernah naik pun, sebab anak-anak dah jadi tour guide


 Nabilah yang cool hehee..


 Bersama anakanda yang akan ke London utk viva hari ni


 Sungguhpun cuaca sangat sejuk makcik tu tak sedar diri mengangkut barang kemain lagi, sampai terpaksa beli baju baru sebab baju lama tak dapat menahan kesejukan yang 8 degree kebawah.


Sedang dok fikir nak tiru nanti bila balik Brunei hahaha, nampak cantik je kek diaorang ni kan.
Hari ni anak-anak gi Uni mama dok umah buat **** mata haha..


27 comments:

  1. Replies
    1. misi belum selesai ni anumm boleh lah best sikit2 hehe

      Delete
  2. bestnya jln2 oversea.. sejukkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju kena dua tiga lapis ni syida sejukkkk sangattt

      Delete
  3. Buat ***** mata ya mama.. ha ha..enjoy your trip mama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah che mid nk jalan sorang tak berani tunggu anak2 balik dulu sementara tu dpt lah buat apa yg patut kan hahahaa

      Delete
  4. bestnya kak noor.. sekejap jer dah 4 hari di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah tak terasa kan eyda miggu dpean dahhh nak balik

      Delete
  5. Replies
    1. masih lagi macam winter sweetie sejuk nya alahaiiii malas nak kuaq rumah tapi syg jugak kan dah dtg tak jalan

      Delete
  6. sejuk sungguh di londonya kak mmg xngam dgn sejuk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke mmg kebaih kaki tangan terlampau sejuk terpaksa guna sarung tangan dan semua nya guna air panas

      Delete
  7. Moga anakanda maktok berjaya.... bila maktok nak balik Brunei... Iman dah rindu ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Mie, mudahan lah, kabar nya Iman smapai demam nunggu maktok

      Delete
  8. Waduhhh duhhhh..jeles sehhhh kaknoor!! huwaaaaaaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan jeles doc Ina tahun kita dtg lagi jom!!!

      Delete
  9. Assalam kak.. mashaaAllah... seronoknya melepaskan rindu dgn anak2. Semoga berjaya utk anakanda di sana. Happy shopping and safe trip!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Nor, alhamdulillahhh akhirnya sampai lagi kesini berjumpa dgn anak2

      Delete
  10. hahaha..buat banyak2 **** mata tu...nanti leh buat inti onde onde :-)) ... selamat beristirehat kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni paling manyak buat benda tu yan hahahaha sbb tinggai sorang2 tkde kerja lainlah kan

      Delete
  11. All the best utk anakanda knur... Semoga dipermudahkan oleh Nya...
    Best nyer dah viva... Tak sabar nak submit tesis cepat2 jugak ni...
    Sejuk skrang kan kak Noor? Sini pun suhu 5 degree hari ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best jugak utk Nur, alhamdulillah dah dpt kabar baru drpd anak kaknoor dah lulus syukur sngt2, sejuk sngt di sini Nur malas nak keluar dari bilik ni dok berselimut je

      Delete
  12. amboi .....syok nya berjalan...........tempat yg diidamkan gak tu...
    feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. KakNoor Tahniah kak,...seronok baca ttg kejayaan ank2 akk...best yer kak dpt jln2 ke oversea..

    ReplyDelete
  14. ala hai bila la nak sampai sini...
    best je

    ReplyDelete
  15. alamak banyaknya n3 saya terlepas baca...tup2 kak noor dah kt UK...BESTNYAAAAA......nnti kena baca satu persatu2......hepi holliday kak noor n family.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home