Hari Terakhir Di London Di Sepanjang River Thames & Big Ben

Hari Terakhir Di London Di Sepanjang River Thames & Big Ben


ASSALAMUALAIKUM
Salam manis untuk semua nya, hari ni dah last day di kota metropolitan ni, esuk petang dah  nak balik, jadi sebelum balik alang-alang dah datang berjalan lah sampai lenguh kaki segala, janji ada gambar kan.  IKut kan anak-anak ni memang nak bawa kesana sini tapi biasalah orang tua ni tak larat nak angkat kaki, diUK ni memang banyak berjalan dengan kaki selain dari naik bus tube segala, memang memenatkan kaki, dah last-last penat apa lagi naik taxi lah hahaa

Mahal!!!! memang mahal lah tapi sesekali tu tak kisah lah, asalkan hati senang kan dan kaki pun tak lenguh sangat..dah tak larat nak bercerita sebenar nya ni, biarlah kak noor belanja gambar saja ok, pemandangan semua nya di sekitar kota London, mesti ada yang dah tau kan kat mana semua nya tu.
Lepas ni nak packing macking bag untuk fly esuk, tapi blog pun nak tulis jugak, memang dua hari jugak tak berupdate blog kalau miss hari ni, jadi kaknoor belanja gambar saja ok.










Esuk lagi penerbangan selama 16 jam lagi, adusss memang tak tau lah, sabo saja lah nak balik jumpa anak-anak cucu yang lain...
Ok babaiiiiiiii 

6 comments:

  1. DH PUAS RONDA2 LONDON NOOR...SELAMAT FLY PULANG KE BRUNEI..

    ReplyDelete
  2. tq k noor, belanja gambar aje pun dah syukur sangat..leh fefeeling ada kt sana jugak. hehe
    semoga dipermudahkan urusan penerbangan balik ke brunei...amiin

    ReplyDelete
  3. Yuhuuu.... maktok dah nak balik Brunei... tak sabar Iman tunggu!

    ReplyDelete
  4. seronoknya kak noor dapat ke sana.. cantik2 gambarnyaaa....

    ReplyDelete
  5. dah terasa2 ni angin UK bertiup..cewahh.
    menghitung hari....huhu

    ReplyDelete
  6. best nya akak... bila lh nk sampai London ni.
    hihihi...
    jom kak ... bawak saya g London... hihihihi...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home