Selamat tinggal Madihah & Nabilah

Selamat tinggal Madihah & Nabilah

Assalamualaikum semua nya.
Insya Allah  hari ni kaknoor akan terbang semula ke Brunei Darussallam, doa kan kaknoor dan anakanda Faizah selamat di awangan ya dan tiada halangan apa2, sebenarnya dah dlm plane sempat lg update blog.
Doa kan yg terbaik utk kami ya .

20 comments:

  1. Semoga segala urusan dipermudahkanNya...

    Harap2 satu hari nanti dapat berjumpa Kak Noor di Brunei, InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah kakcik dah slmt smapai dan sdg bemalas2 kat katil sendiri...insya allah kakcik let me know ya kalau kakcik ke brunei nanti.

      Delete
  2. asalamualaikum kak noor..
    semoga selamat smpai ke brunei..amin :-))

    dah rindu nak jamu mata dengan masakan akak :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslam yan, alhamdulillah soon lah kalau nak jamu mata dgn makanan kaknoor ya masih mood malassss sngt ni

      Delete
  3. lama juga diawang-awangan tu sebelum jejak bumi brunei ya...didoakn tiada sebarang aral n tiba dgn slmt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahamdulillah paridah berkat doa kenkawan dan dgn izin ALLAH kak noor slmat sampai di brunei darussalam

      Delete
  4. nanti ada entry menarik dari Brunai ya Kak Noor, Negara timur pertama yang mengamalkan sepenuhnya hukum Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah sud@is alhamduillah brunei darussalam yg aman dan makmur dgn sepenuhnya amalam hukum islam

      Delete
  5. Replies
    1. alhamduillah deanna dah slmt pun tapi malasss dan jetleg je

      Delete
  6. Kak Noor...Semoga Selamat Tiba Ke Brunei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamduillah aini, dah selamat tiba ada nya timakasih ya mendoakan kaknoor

      Delete
  7. mesti sedih berpisah lagi....x pe. teknologi ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah azian betul tu sngt dunia tanpa sempadan dgn teknoloji macam2 insya allah segala nya beresss

      Delete
  8. Dah sampai kan Kak Noor.. Bestnya dapat jalan2.. Jngan sedih2 kak noor, nanti anak2 balik pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklah sedih sngt syida sbb lagi 3 bulan budak2 ni balik lagi kesini tapi kalau hitung hari mmg lama jgk kan 100 hari tu hehee

      Delete
  9. Replies
    1. alhamdulillah bunda, kaknoor dah slmt tiba ni sdg jetleg ingatk nak tido jeeee

      Delete
  10. assalamualaikum...
    kak noor...
    best lah blog akak...
    banyak g jalan2 ...
    hehehe...
    buat ayat memey dalam boboboi "saya suka ... saya suka" ...

    brunei kita dah sampai... hihihi...sekejap sangat... tak sempat nak explore...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslam nhhas
      terimakasih best ke blog akak hehe, kalau suka mesti dtg selalu tau hehe
      ohye dah sampai brunei, kalau kenal awal boleh lah contact akak hehe macam lah pemandu pelancung sngt kaknoor ni kan

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home