Majlis Meraikan Anakanda Dr. Faizah & My Fun Macs

Majlis Meraikan Anakanda Dr. Faizah & My Fun Macs



Assalamualaikum dan selamat malam semua nya.
Esuk hari minggu ada sedikit majlis makan-makan bagi meraikan anak kaknoor yang habis belajar.
Maybe esuk seharian memang tak dapat nak masuk ofis maya ni, jadi update je awal haha
Kaknoor memang suka buat persediaan awal, malam ni sudah ready untuk menunggu kedatangan tetamu esuk hari, kalau kita ready awal senang kan, taklah kelam kabut esuk nya.



Ini bahagian untuk letak laksa kedah, dah ready tunggu rebus laksa dan bahan sampingan lain je..



Pinggan dan bekas untuk letak lauk pauk jugak sudah ready tunggu masukan je...
Sedikit coklat untuk anak-anak jugak sudah ready..




Ini bahagian bagi menghilangkan haus dahaga, belum ada minuman cawan dan gelas je dulu ok..



Dessert baru fun macs, macaron yang tak de pasangan tu anak akak celupkan dengan coklat dan letak eksesori apa yang ada kat umah, single mingle jadi biarlah di hias sikit baru meriah.
Dah ready untuk tetamu esuk...

Esuk kaknoor confem tak dapat nak masuk ofis ni, jadi jangan lupa adik-adik semua singgah ambik bau makanan je ok hahaha, insya ALLAH  ada waktu kita sembang lagi ya..

13 comments:

  1. Wah, Kak Noor! Baru stage persediaan dah nampak meriahnya! Moga majlis esok berjalan kancar ye :)

    ReplyDelete
  2. Kalau dekat saya nak wat muka tak malu datang makan esok.....hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah kak noor xjemput sy ker...

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Teringin nak mencuba resipi lama lama akak. Tapi search bar dalam blog ni tak boleh guna, ada masalah ke? dah berhari try nak search dalam blog ni. terima kasih ;)

    ReplyDelete
  5. wah wahhh.. saya suka laksa kedah tuu heheheh

    seronok ada makan-makan

    ReplyDelete
  6. Nampak meriah majlisnya. Semoga berjalan lancar.

    ReplyDelete
  7. Nampak meriah majlisnya. Semoga berjalan lancar.

    ReplyDelete
  8. waaah meriah laaa Kak Noor =) alhamdulillah habis belajar dah..
    tahniah tahniah..

    ReplyDelete
  9. cantik persediaan sambut tetamu...mmg di tuntut dlm islam melayan tetamu sepenuh jiwa..

    klu nor pun suka siap awal2 esok cuma memasak aje..tapi taklah secantik rumah noor..masya Allah

    ReplyDelete
  10. Moga dipermudahkan.......mesti meriahkan.

    ReplyDelete
  11. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. tahniah.. meriah sugguh majlisnyer ni kak noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih KA masih sudi bertandang di pondok usang kaknoor, ingatkan dah tak ingat lagi hehee

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home