Nostalgia Hariraya 2014 Dah Hampir Setahun & My Brunch

Nostalgia Hariraya 2014 Dah Hampir Setahun & My Brunch


Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua nya.
Pagi ni takde menu atau sarapan ya, kena cari sendiri, nak jamu mata pun takde hahaha
Belek-belek album lama ternampak gambar raya ni, masa ni time monopod menjadi kegilaan disana sini, kaknoor dan the gang pun tak terlepas dari gila monopod ni, cer tengok masyam jeee muka Pak Aji tu kan, ke tak tau nak senyum kemana tuju nya hehee..


 Ini masa ramai di musim perayaan je sebab anak-anak jauh balik  bercuti summer, lagipun masa puasa dan raya masa ni dalam bulan July dan Ogos dapatlah beraya bersama, kalau lama-lama raya makin turun bulan nya tak tau lah sempat ke tidak beraya dan berpuasa bersama-sama., masa ni yang tinggal yang sulung dan bungsu je, Insya allah dua tiga bulan lagi full house semula..


 Aksi anak-anak ni ada-ada saja kan


 Masa beraya kat umah seorang rakan di Brunei ni

Anak kaknoor Madihah yang sangat suka dengan kucing, walaupun ternampak kat rumah orang, mesti nak dukong dan pegang-pegang.
Itu je untuk hari ni, lepas ni nak siapkan tempahan orang biasa weekend kan yalah banyak majlis macam-macam, dah siap menu Brunch sila tengok je ye...


Jom sapa nak ikut kaknoor ke dapurrr cepat...

18 comments:

  1. XLAMA DH NK RAYA YA NOOR..SAMBIL2 TU IMBAU BALIK NOSTALGIA RAYA TAHUN LEPAS..CPTNYA MASA BERLALU YA...

    ReplyDelete
  2. saat paling indah bila dpt berkumpul dgn insan tersayang.

    ReplyDelete
  3. alhmdulillah nampak baik semua anak2 ya..smoga mnjadi anak yg berbakti buat kedua ibu bapa..sedap nampak brunch tu nyums

    ReplyDelete
  4. Berbaju raya cantik-cantik semuanya:)
    Kalau bergambar masa raya memang seronoknya lain
    Madiha macam anak dara kakak yg kecik pun suka kucing..

    ReplyDelete
  5. macam anak yang bongsu suka sangat kucing.. tak kira jumpa kat umah orang ke kedai makan ke semua nak dipegangnya.. nampak sedap laa brunch kak noor..

    ReplyDelete
  6. foto last tu,kan..lapar dibuatnya..

    ReplyDelete
  7. kambing panggang...sedapnya..

    ReplyDelete
  8. tak nak ikut...dah siap masak baru panggil yan...hehehe....

    ReplyDelete
  9. kak noor tgh mood merindu nihhh ek?

    ReplyDelete
  10. tak lama dah kita ni dah nak masuk bulan pose dah.. memang cepat sungguh masa kan , anak2 kak noor ada yg tak balik ke tahun ni

    ReplyDelete
  11. nostalgia tgok gambar raya..rindu kat anak2 ye noor?
    tggl 71 hari lagi kita dah nak sambut puasa...harapnya sempatlah .

    ReplyDelete
  12. Tak mau masuk dapur.....jemu! Hihi....
    Baru dpt tengok KN satu family. Kacak dan manis kesemuanya termasuklah Bang Aji ngan Kak Aji hihi...

    ReplyDelete
  13. Tak mau masuk dapur.....jemu! Hihi....
    Baru dpt tengok KN satu family. Kacak dan manis kesemuanya termasuklah Bang Aji ngan Kak Aji hihi...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home