Sambongan Chocolate Strawberry Tart Dah Potong Daaaa....

Sambongan Chocolate Strawberry Tart Dah Potong Daaaa....


Alhamdulillah akhir nya terpotong jugak chocolate strawberry tart ni, nampaknya kena jamu mata lah semua nya ya, semalam tak sempat nak potong sebab nak show yang sebijik tu.
Alhamdulillah rasa nya sangat sedap ditambah dengan strawberry yang rasa masam-masam manis tu menyerlah sangat...




Sama tak macam kat video yang u all tengok dalam fb sejak dua tiga hari ni ..



Macamana ada tak yang teringin tengok potongan yang kat garpu ni tuan tanah punya tau!!! Masih banyak kat umah ni ada tak yang mau, boleh suruh doremon antar hahaha...

29 comments:

  1. meleleh air liur Eyda menengoknya.. suruh doraemon hantar laa skit.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu je eyda kajab lagi sampai la tu hahahaa

      Delete
  2. KakNoor ni tau... baik cepat suruh doremon hantar satu slice kat kakak sini:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah sampai belum kakzakie hahaaha kalau tak sampai doremon yg makan lah tu

      Delete
  3. Replies
    1. akak tak sekejam yg disangka kan lah syida tapiiiiiiiiiii apa nak buat tuntutan napsu napsin

      Delete
  4. sdapnya..kak hantar sini skit..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nieza sabo ek kejab lagi sampai lah tu heheee

      Delete
  5. Sedapnya noor...teringin kak zai tapi apakan daya jauh menyeberangi lautan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzai, andainya dkat mmg dah potong slice sorang kita gether2 makan kann

      Delete
  6. Waaa.. sodap nyer... strawberi tu nmpk sungguh fresh! meleleh ait liur..

    LatifahFazri

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sbb fresh strawberry tak dpt tunggu lama buat jugak walaupun baru je dpt

      Delete
  7. Replies
    1. sangat sedappp i tell u ummul apa kan daya kaknoor ni

      Delete
  8. perghh....telan air liur..strawberry + coklat memang gandingan yg mantap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sngt nohas, gandingan serasi gitu kan, ditambah oreo lagi mmg power ranger ni..

      Delete
  9. wah kak noor ubat gemuk ni.huhuhu..camana nk kurus..kalau semua terliur

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. memang doremon dah tak tahan jugak ni Rohah kan hahaha

      Delete
  11. Ooo Noor ni pandai masak rupanya....
    Dah macam makanan kat hotel ni...
    kalau makchaq pi Brunei boleh la request nak makan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpandai lah makchaq, sikit2 sekadar masak utk family saja lah, boleh mai Brunei nanti kita cakap kedah nooo hehee

      Delete
  12. Jeles nya SB..tengok tart kak Noor ni..nak gak cuba..

    ReplyDelete
  13. Sedapppnya lah kak... teringinn plak... hehe

    ReplyDelete
  14. awat tetiba rasa air lio ni meleleh2 xtau.naseb x ngandung...hihihi

    ReplyDelete
  15. nak....nak...nak jugak sepotong...huhu..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home