Tempahan Mini Chicken Pie Hari Ni..

Tempahan Mini Chicken Pie Hari Ni..


Assalamualaikum dan selamat malam semua nya adik-adik kaknoor yang selalu berkunjung ke blog kaknoor, hari ni paling sibuk dengan tempahan ni sejak pagi tadi sehingga ke tengahari.  Ratusan mini chicken pie ni perlu disiapkan untuk majlis akad nikah anak kawan kaknoor, nak buat awal memang tak fresh, jadi mesti kena buat hari orang ambil, jadi nya memang busy sangat. Dah tengahari ada majlis lagi kat umah jiran sebelah umah akak, so untuk masuk blog memang takde chance lah, hanya malam ni sesudah isyak baru lah dapat jenjalan di alam maya ni...


Nasib baik ada mesin buat tart shell ni yang di beli dari SERI kalau tak memang lambat lah kalau nak guna tangan je, terimakasih banyak utk SERI siapa berminat boleh lah berurusan dengan dia ya.



Kaknoor tengok kat buku omputih diaorang buat pie, tak tutup semua, jadi akak pun tiru lah, diaorang just letak je bentuk apa-apa asalkan masih nampak inti nya tu, ramai pulak yang suka bila buat macam ni...



Macam kakton tak chicken pie kaknoor hahaha, jamu mata saja ok malam ni, macam nak fengsan dah seharian hari ni overtime hehehe..

9 comments:

  1. memang nmpk nyum nyum sngt kak noor..

    ReplyDelete
  2. Wah banyaknya Kak noor..jenuh juga nak buat ni tapi alhamdulillah.. Rezeki tu kan Kak..

    ReplyDelete
  3. wow mmg terbaiklah...cantik lagi tertawan..nak makn byk2 sgt..ni..
    tahniah noor misinya berjaya...mesti senyum lebar si mempelai nti...tip top hidangannya...

    ReplyDelete
  4. rajinnya noor..penat nk siapkannya tu..sedap n cntik yg mnrimanya mesti puashati.

    ReplyDelete
  5. mcm kue kacang plak yg atas tu..comel..hehe

    ReplyDelete
  6. alololo...comelnye chicken pie kak noor.....sy suka sgt mkn chicken pie nihhh.....nyummmm2

    ReplyDelete
  7. Senang buat gini ye KN.....tak yah nak menganyam hihi

    ReplyDelete
  8. Senang buat gini ye KN.....tak yah nak menganyam hihi

    ReplyDelete
  9. banyaknya..kalau yan nie 10 belum tentu cukup :-))

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home