Alhamdulillah Kurniaan Allah Pada Anakanda Nabil

Alhamdulillah Kurniaan Allah Pada Anakanda Nabil

Selamat malam untuk semua nya.
Hari ni tersangat busy dengan tempahan macarons, kaknoor sempat letakkan gambar anakanda kaknoor di Ig, kemudian screenshoot dan letak di blog lagi, memang tak boleh di amalkan sangat sebab gambar nya kurang kualiti kan, tapi sesekali ok jugak kan hehee

Sekadar nak berkongsi kegembiraan saja dengan pengunjung blog kaknoor ni, baca lah sendiri cerita kat bawah ni pada yang sudi ya, itu lah hati seorang ibu kan, mengharapkan kurniaan dan limpahan rahmat ALLAH pada anakanda Nabil di musim exam insya ALLAH mingu depan.





Selamat beristirehat untuk semua nya .
Salam hari minggu dan bercuti ya..
Sedang buat apa tu masa ni hahaha
Busy body betul kan...














10 comments:

  1. SYKUR ALHAMDULILLAH..DOAKAN KEJAYAAN NABIL...INSYA ALLAH.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, Amin...semoga segalanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  3. Semoga Allah SWT permudahkan urusan kecemerlangan untuk Nabil, aamiin.

    ReplyDelete
  4. Syukur Alhamdulillah.semoga anakanda Nabil berjaya dunia akhirat.Aamiin

    ReplyDelete
  5. Syukur Alhamdulillah.semoga anakanda Nabil berjaya dunia akhirat.Aamiin

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...sejuk perut ibu mengandung...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. ..semoga terus berjaya dan berjaya nabil

    ReplyDelete
  8. Ameen..Alhamdulilah sejuk hati tengok wajah anak soleh ni.gud luck nabil

    ReplyDelete
  9. amin...alhamdulilah...moha terus berjaya dunia akhirat..amin :-))

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah semoga Nabil berjaya di dunia dan skhirat..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home