Just For Fun

Just For Fun

Selamat tengahari semua nya
Waktu bersantai gini jom rileks balik zaman dulu time belia

Boleh guna app di atas utk ketahui umur tapi banyak nya tipu je mana mungkin umur mama lebih 3 tahun je dari umur anak kan..

23 comments:

  1. anak sya pun ada tunjuk kat saya dia umor 60 thn...hihiii macam2 dah sekarang ni kan kak noor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul tu saniah dia ikut memek muka kita senyum ke tidak yg buat letakkan umur kita berapa tu,, suka suki je

      Delete
  2. bagus ini kak, umur kita yang banyak kembali muda...hehehehe, tengok kedut baru tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha yalah tu kan just for fun kan diana suka sukiii

      Delete
  3. Replies
    1. orang muda mmg tkyah buat ni tetap jugak muda kan anum

      Delete
  4. Replies
    1. betul tu P tenghari tadi nak santaii sbb tengok ada kawan yg buat try2 jadi jugak hahaa

      Delete
  5. sesekali seronok juga ..yer tak kak...:-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu yan, orang tua kalau tengok umur muda macam tu mmg happy giler ni

      Delete
  6. Replies
    1. suka suki je syida, tengok orang buat kita pun nak buat jugak

      Delete
  7. Sesekali buat fun seronok juga hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer kakzai buat mesti umur lebih muda dari yg sebenarnya kannnn

      Delete
  8. huihhh...mudanyaaa kak noor...silap2 kalau sy mgkin dia letak 50 adehhh...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah deanna, orang tua dia kasi muda, yg muda pulak di kasi tua hahahaa

      Delete
  9. suka-suka boleh laa kak Noor.. sesekali nak merasa muda apa salahnya.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ebtul eyda suka suki je kan nak tengok sampai mana depa ni nak bohong hahaha

      Delete
  10. Waaaahhh Kak Noor sangat aweksss muda! Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau mama, aweksss muda sampai begitu ketara berpuluh tahun muda ni ape heeeee nye kan

      Delete
  11. hahaha nice! mmg fun ni...
    tahniah k noor, sangat awet muda :)

    nak try gak la apps ni (tapi takutttt haha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. try lah sya mesti senyum tengok bila umur kita lebih muda dari usia sebenarnya

      Delete
  12. muda lagi tu noor....
    semua anak perempuan ye..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home