Tempahan Sepanjang Minggu Ni

Tempahan Sepanjang Minggu Ni


Assalamualaikum dan salam manis untuk semua nya.
Sepanjang minggu ni paling sibuk dengan segala macam tempahan ni, tapi alhamdulillah semua nya dah sampai pada customer dengan feedback yang memuaskan hati, syukran!!
Masih ada tempahan untuk minggu depan lagi, nampaknya setiap minggu kaknoor kena jadi penghuni dapur lagi lah gamak nya.

 
 Ini ada lah tempahan 200 biji frozen karipap pusing dari my regular customer.
karipap ayam, daging dan sardin.
Baru ni ada lagi yang menempah karipap udang lah pulak, insya ALLAH karipap udang menunggu giliran.


 Ini dari customer yang lain yang minta di gorengkan karipap untuk majlis harijadi
Senangkan terus mamam je..


 Juga dari customer yang sama custardhorn ni..


 Lagi blueberry cheesetart


Red velvet brownies cheese versi cupcake dan versi biasa.
Alhamdulillah so far so good masih boleh handle sambil-sambil  menjaga cucunda IMan di rumah.


18 comments:

  1. RAJINNYA NOOR SIAPKAN BANYAK TEMPAHAN CUSTOMER MESTI MCM LEPAS KUDUNG NI BUAT KERJA TANPA PEMBANTU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu P nasib ada sorang lagi anak kat umah dpt jugak tolong2 sebelum dia kerja tak lama lagi..

      Delete
  2. Kalaulah noor dekat nak aje kak zai menempah karipap tu. Simpan dlm freezer bila tetamu dtg goreng aje.

    Cekapnya noor buat kerja tanpa pembantu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum pembantu balik saya dah suruh dia potong ayam dan daging banyak2 simpan frezer hahaha, skrg ni tunggu ambik guna je kakzai, sementara nak biasa tkde pembantu ni

      Delete
  3. Replies
    1. yalah cheqda rezeki jangan di tolak betui dak..

      Delete
  4. As slm alaikum kak noor. Bagaimanakah cara utk saya buat tempahan? Saya tinggal di Bandar Seri Begawan jln Muara. Trm ksh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslam suzi, boleh whatsapp kaknoor ya kalau nak buat tempahan 8739160
      untuk orang bandar kaknoor hantar kat meeting point je biasa nya di giant rimba

      Delete
  5. Banyaknya tempahan... klu dekat boleh gak nak tempah karipap frozen.. makchaq suka.karipap sardin

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun suka sardin makchaq dah boring ayam daging..
      makchaq pun terer malu saya ni kalau makchaq tempah nasib baik jauh hehee

      Delete
  6. alhamdulilah.. rezeki ye Kak Noor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki jgn di tolak SS kan lagipun selalu nya kaknoor tak dpt ckp tidak pada customer yg order walaupun sibuk itu lah masaalah nya

      Delete
  7. Salam perkenalan kaknoor... nampak sedapnya kak noor custardhorn tu... Kalu kat malaysia boleh order ke...? Murah rezeki kak noor... Kaknoor jemput singgah blog eija yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saalam kenal jugak dari kaknoor Miz ya
      alahai orang malaysia cannot lah custardhorn jenis nya mudah pecah kena buat sendiri lah, ada entry lama kaknoor cuba cari creamhorn bicara kaknoor ok

      Delete
  8. Sibuk kat dapur la ni,kak Noor.banyak jugak dapat tempahan tu.

    ReplyDelete
  9. rajinnya kak Noor siapkan tempahan tanpa pembantu.. mesti kalut kan.. apapun nampak sedap laa semua tuh.. rasa macam nak makan jer..

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah ...rezeki melimpah ruah....kueh kalau sedap memang cus cari lagi kan kak...
    :-))

    ReplyDelete
  11. Sesiapa yang minat memasak try
    http://amazing-tm5.blogspot.com/
    pasti Terbaik

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home