Hari Yang Busy Tapi Alhamdulillah Happy Ending

Hari Yang Busy Tapi Alhamdulillah Happy Ending

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuanya.
Hanya nak bertanya kabar adik-adik kaknoor semoga sihat hendaknya ya., lately masa sangat mencemburui kaknoor utk berlama-lama di alam maya ni, macam-macam benda perlu dibereskan.
Malam ni biarlah kita tenangkan mata dengan memandang bunga foxgloves yang cantik ni ya, bunga ni kaknoor dapat dari adik fb jugak yg tinggal jauh nun di UK, dah minta izin tau!! hehe kabar nya bunga ni beracun tpi sebab cantik dia akan tanam setiap tahun bila tiba musim macam ni.

12 comments:

  1. BUSY SUNGGUH YA NOOR...CANTIK BUNGANYA KALAU BERACUN HARUS HATI-HATI JUGA BIMBANG ANAK2 KECIL MERAGUTNYA R DIMASUKAN KE MULUT BAHAYA TU...

    ReplyDelete
  2. Memang cantik bunganya tapi takutlah pulak membahayakan.

    ReplyDelete
  3. Salam kak noor... Comel bunga tu...

    ReplyDelete
  4. klau tak tahu...mau nak petik dan cium2 bunga tu...

    ReplyDelete
  5. bunga beracun, tapi tetap cantik..

    ReplyDelete
  6. wah bunga beracun..mesti sebagai self defense sebab dirinya cantik kan..

    ReplyDelete
  7. bunga beracun?bahaya klau ada anak kecik tkut dipetiknya

    ReplyDelete
  8. Sibuk ya KakNoor... Orang gaji baru belum sampai lagi ke?

    Amboi, nama bunga! Terasa macam tergeliat lidah nak sebut walaupun hari-hari speaking London bridge is falling down katanya... Cuma dapat ingat pangkal je 'Fox'. Hahaha...

    ReplyDelete
  9. wasalam kak... :-))

    kalau yan pokok dah beracun tak sanggup nak tanam..bahaya...tapi kerana cantik mungkin ada yang sanggup ambik risiko

    ReplyDelete
  10. Diana pun pernah tanam pokok ni masa duduk dekat Adelaide dulu. Memang cantik.

    ReplyDelete
  11. cantik tapi membahayakan.. takut ada yang tak tahu pi petik bunga nih.. naya ja laa..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home