Madihah Summer Holiday Yeyyy

Madihah Summer Holiday Yeyyy


Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua nya..
INsya ALLAH petang ni anakanda kaknoor yang belajar di Nottingham akan pulang bercuti summer selama tiga bulan lebihkurang lah, itulah hari-hari memang sibuk sangat, tak sempat nak masuk ofis maya ni, masa ada maid dulu pun memang sibuk, apa lagi bila takde maid double triple ni sibuk.  Takyah lah cerita kot sebab rasa nya semua orang pun sibuk dengan urusan yang macam - macam.
Masak pun cincai-cincai je pun, hari ni masak baked penne tapi belum sempat make up gambar lawa-lawa hahaha tungguuuuuuuuuuu ya esuk lusa bila free kak noor letak resepi dan gambar sekali.

 

Tak mau kalah jugak makcik sorang ni kan!!! nak jugak tunjuk gambar dia masa gi Nottingham bulan March lepas, baru lagi kan hehehee....

 
Sedang siap-siap nak ke airport ni, jom siapa nak ikut, kereta kosong tu hahahaha..
Mood happy lah tu kan...
Mana tau ada ole-ole untuk mama kan dari anakanda mengharap lah tu.

16 comments:

  1. Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. seronok laa kak Noor.. mesti rindu sesangat kan..

    ReplyDelete
  3. anak kak noor sweetnya..
    untungnyaaa dapat belajar kat nottingham~
    elok2 kak noor

    ReplyDelete
  4. SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN NOOR..BERPUASA N BERIBADAH BANYAK2..

    ReplyDelete
  5. mesti seronok sgt2kan kaknoor bila ank2 balik bercuti. saya pn sedang menghitung hari menanti 2 org anaknda pulang bercuti nnti....

    ReplyDelete
  6. seronoklah bonda, anakanda nak balik..

    ReplyDelete
  7. Rancaklah puasa dan raya tahun ini. Anakanda pasti bawa ole2 utk mak tersayang. Mana tahu bawa set Royal Doulton ke.

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. sesekali berkumpul ank beranak rasa syukur sangat kan kak :-))

    ReplyDelete
  10. Tableware goods ole-ole? hehehe...

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan Noor.
    seronoknya..apalah agaknya ole-ole yg di bawa anaknda..

    ReplyDelete
  12. Oh, padanlah KakNoor double triple sibuk. Ni mesti rajin melayan tekak anak yang balik bercuti. Untunglah mak pandai masak macam-macam. Request aje terus terhidang atas meja. KakNoor, lain kali nak pergi Nottingham, bawalah saya sekali ~_^

    ReplyDelete
  13. hehehe syok nye anak nak balik.. hehehe.. mesti tngh bercuti kan skrang..
    dulu time dpt study oversea mmg CT pun brangan2 nak bawak mak ayah p sana..
    pusing2 sana tapi x kesampaian.. hehehe.. dok ceruk ketiak diorang lagi skrang =P

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home