Cerita Openhouse Semalam

Cerita Openhouse Semalam

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Rasa nya selagi bulan syawal belum habis memang sibuk manjanglah nampaknya.

Dah seminggu berhariraya masih ramai lagi kenkawan yang teringin nak kerumah, memang kaknoor berbesar hati pada yang sudi datang biarpun tuan rumah sedikit letih tapi dalam hati gumbira bila makanan yang kita masak laris oleh tetamu, ada kala nya tuan umah sampai tak sempat nak santap sebab melayan tetamu,  tapi so far so good puasa boleh tahan kan tak kan beberapa jam tak makan pun tak boleh tahan kan!!

Oklah kaknoor belanja beberapa keping gambar semalam yg sempat di ambil semasa awal pagi, bila dah tengahari keaadaan dah tak terkawal no more gambar lagi sebab busy melayan..

23 comments:

  1. Sedapnya tengok juadah yg kak Noor hidangkan..
    Kalau saya dekat pun dtg rumah kak Noor ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dkt yatie mmg antara yg di jemput yatie dont worry heee

      Delete
  2. hidangan yg sgt menyelerakan tu...dpt jamah mata pun jadilah noor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jamah mata dulu P mana tau suatu hari U sesat kat Brunei ni mesti dpt jamu seleraaaa

      Delete
  3. meriahnya...semua kak Noor masak sendiri ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Sal mmg masak sendiri seawal jam 4 pagi dah bangun, masak nasi kerabu, goreng ikan panggang ayam dan daging, dan segala nya, nasib ada anak2 yg tolong heee tpi happy tengok orang makan dgn selera nya..

      Delete
  4. Meriahnya... teringin nak bertandang, tapi takde sayap beta nak terbang hihihiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pinjam sayap skrg ni amie singgahlah kerumah ya hehee

      Delete
  5. selamat hari raya kepada kak noor dan sekeluarga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hariraya jugak dari kaknoor eny maaf zahir dan batin nooo

      Delete
  6. Masak sendiri ke kak noor...kalu cheq da mau pengsan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang masak sendiri cheqda, nasi kerabu, bihun sup dan laksa kedah, termasuk segala dessert yg dlm gambar tu semua nya homemade, sbb rasa puas hati kalau buat sendiri dri tempah hehe

      Delete
  7. Selamat Hari Raya Aidil Fitri kak Noor..wahhh meriahnya, semuanya sangat menyelerakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hariraya jugak utk cikwan, maaf zahir batin ya, bila nak ke brunei ni boleh nak suruh cikwan masak nasik kerabu kelantan hehee

      Delete
  8. Beruntungnya sesapa yg dpt beraya kt umah kak noor..meriah dgn makanan.. Di kesempatan ini saya ucapkan selamat hari raya Aidilfitri.. Maaf zahir batin.. Moga Allah memberi kesihatan yang baik kpd kak noor sekeluarga dan sentiasa dimurahkan rezeki.. Aamiin

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. murah rezeki kak noor jamu tetamu. selamat hari raya kak noor

    ReplyDelete
  10. banyaknya....yan nak yang itu...akak tengok tu...yan nak tu juga....

    ReplyDelete
  11. kak Noor sedap2nya Kak...kalau saya dekat saya dtg...tp tak malu kan kak...tak berjemput sibuk2 pulak nk dtg...

    ReplyDelete
  12. bestnyerrrr....bnyak makanan....yg ptg rasa puas bila tetamu menikmati juadah yg kita masak kan....hihiih

    Selamat hari raya aidilfitri utk kak noor sekeluarga :)

    ReplyDelete
  13. Slmat Hari Raya, Maaf Zahir Batin Kak Noor & Family...nampak sedap semua masakan kak noor...

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.. Kak Noor, teringin jer joint majlis raya Kak Noor, hehehe...
    Kepada pengikut blog Kak Noor, jemput bertandang ke blog Ita ya.. http://ruzitakitchen.blogspot.com

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home