Kuih Raya Mari Mari..

Kuih Raya Mari Mari..

Assalamualaikum
Alhamdulillah akhirnya sampai dipenghujung projek seminggu membuat kueh raya,  pada kawan-kawan yang pm bertanya kueh tu, ini sahaja yg sempat kaknoor buat, boleh lah pilih mana yg suka first come first serve!! limited sikit tahun ni sebab pembantu dah takde!

Yang jauh tu hanya pandang-pandang
Jangan pegang pegang ya haha..

9 comments:

  1. Hoho....tak aci kak zai nak juga.

    Tahun ini penyakit M kak zai mari. Sebiji kuih pun tak ada buat lagi. Semalam anak kak zai beli jem tart dari office mate dia.

    ReplyDelete
  2. Wah kak, kena bayar dalam dollar brunei ker...mai lah dua tiga balang, taun nie macam takde mood jer nak buat kuih raya.

    ReplyDelete
  3. BANYAKNYA KUIH RAYA NOOR..UNTUNG YG DEKAT BOLEH PI PILIH...

    ReplyDelete
  4. pandai akak cari duit raya...huhu

    kalau jiran sebelah kan bagus..tak payah beli..datang masa raya..makan banyak2...hahah

    ReplyDelete
  5. Semua gambar nampak sedap!!!. Rasa nak ngap hehe:D

    ReplyDelete
  6. huihhhhh.....banyak tu kak noor...bestnyer kalau dpt hasil tgn kak noor...hihihih

    ReplyDelete
  7. iyelah memang yang jauh ni mampu pandang pandang saja.. uhuhu..

    ReplyDelete
  8. banyaknya kak Noor buat.. nasib jauh, kalau dekat dah terjah nih..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home