Salam Aidilfitri Untuk Semua Nya

Salam Aidilfitri Untuk Semua Nya


Assalamualaikum dan selamat berpuasa yang masih di penghujung ramadhan.
Dikesempatan ini kaknoor ingin mengucapkan selamat berhariraya pada semua adik-adik
Blogger yang selalu singgah disini, atau pada silent reader yang tak jemu-jemu kesini.
Pada akhir-akhir ini memang kaknoor langsung tiada masa untuk ber BW ke blog adik-adik semua
Insya ALLAH maybe lepas raya nanti mungkin ada sedikit kelapangan, Insya ALLAH kaknoor 
Akan menziarahi kalian ya.

Ribuan ampun dan maaf dari kaknoor jika ada salah dan silap semasa menulis ni
Biasa lah kan tangan tak bermata pandai tulissss saja, lagipun kita sebagai insan biasa
Memang tak terlepas dari salah dan silap, jadi sempena bulan yang mulia ini sama-sama lah
Kita bermaafan, jangan simpan di hati tau segala kata-kata kaknoor yang tersinggung ke!! atau 
Ter macam-macam tu..
Sesungguhnya yang baik itu dari ALLAH dan yang sebaliknya dari kelalaian kaknoor sendiri.

 

Selamat pulang kekampong pada yang pulang kekampong tu, tahun ni kaknoor beraya kat Brunei je, sebab anak-anak dari UK pun dah balik berkumpul kat sini, jadi memang Brunei lah saja nampak nya.
Hati-hati di jalan raya ya pada yang driving tu.

Untuk warga Brunei boleh lah singgah kat umah kaknoor jika berkesempatan
Biasa nya hariraya pertama kat umah kaknoor memang ada lah sikit openhouse jadi sudi2kan lah datang pada yang dekat tu...

10 comments:

  1. Selamat Hari Raya Kak Noor! Comel2 semuanya satu family!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Kak Nor, maaf zahir batin....

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Kak Noor.. ;-)

    ReplyDelete
  4. SHRMZB juga wat kaknoor sefamily..semua pun omei2 angat..muuuaahh!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya utk Kak Noor sekeluarga...

    ReplyDelete
  6. salam aidilfitri Kak Noor.. maaf zahir batin..
    sronok berkumpul anak branak =)

    ReplyDelete
  7. kalau dekat, memang dah serbu open house kak noor ni..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya kak Noor.. nasib jauh, kalau dekat dah sampai ni..

    ReplyDelete
  9. kak noor... selamat hari raya kakak...

    waaa... comel dan ceria semuanya....

    #IniBaruRaya ....

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home