Satu Hari Di Hariraya

Satu Hari Di Hariraya

Assalamualaikum
Salam sejahtera untuk semua nya
Baru bekesempatan mengupdate blog
Ini pun sekadar belanja gambar raya je
Sebenarnya kat Brunei raya hari sabtu
Lewat sehari dari Malaysia
Kat sini cukupkan 30 hari berpuasa
Sebab tak nampak anak bulan
Jadi nya kami rakyat jelata ni
Terpaksa menurut perintah

Jom kaknoor nak belanja sedikit gambar raya kat Brunei ni, insya Allah bila ada waktu lagi kita kongsi lagi gambar lain ya.

Macamana suasana raya di Malaysia or Indonesia masa ni, kat Brunei masih meriah sebab raya disini memang disambut sehingga sebulan, kena pandai cari waktu utk berpuasa sunat lah kan...

23 comments:

  1. Selamat hari raya kak Noor..maaf zahir batin kalau ada salah silap..mana gambar juadah kak noor masak?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak ambik gambar lah Sal punya lah sibuk kan masa tu...

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Kak....masih berkerja nie, hujung minggu ini baru nak cuti raya...orang Msia puasa 29 hari, raya 30 hari...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana keja time raya kah ni?? tak best lah kalau macam tu, tapi apa nak buat asalkan dpt beraya oklah tu,

      Delete
  3. salam..
    slmt hari rya kak noor..
    ank2ke smua tu..comei2 naaa..hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya buat kak noor sekeluarga ..
    Geram tengok gambar iman tu... dah banyak lah keletahnya kan kak noor :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya noor n keluarga..maaf zaahir batin ...

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya kak noor...meriah berya di Brunei

    ReplyDelete
  7. Ooo, baru tahu kak Noor orang Brunei.

    Selamat Hari Raya Kak Noor. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya kak Noor.. meriahnya beraya di sana.. Eyda kat sini dah mula kerja hari nih..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. Kak Noor.. Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  10. Sila datang ke blog saya untuk share resepi ya : http://ruzitakitchen.blogspot

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya utk kak noor sekeluarga:)

    ReplyDelete
  12. Salam ...selamat berhari raya lagi...

    Boleh akak tunjuk kuih/biskut kat Brunei..?

    ReplyDelete
  13. puas nak masuk blog ni.. lama tak dtg.. asal masuk ja kena block, katanya ada virus.. blog high ranking kot.. selamat hari raya maaf zahir batin kak noor n family..

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya untuk kak Noor sekeluarga.
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya kaknoor....kat sini pun meriah sgt....raya selama sebulan.....

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Raya Aidilfitri Kak Noor dan keluarga...Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya noor...kat msia pun rayanya lebih sebulan.

    ReplyDelete
  18. Eid Mubarak Kak Noor..semoga Allah menerima semua amalan kita..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home