Souviner Dari Deanna Terimakasih Banyak Ya!!!

Souviner Dari Deanna Terimakasih Banyak Ya!!!


Assalamualaikum dan selamat pagi untuk semua nya yang kaknoor rindui..
Dah seminggu blog ni sepi kan, memang tak dapat nak kejar semua dalam hidup kita..
Kalau kita tumpukan pada ukhrawi kita akan tinggalkan duniawi..
Tapi dalam hati sangat merindui kalian yang selalu datang mengomen disini.

Pertama nya ingin mengucapkan ribuan terimakasih pada Deanna yang susah-susah menghantar souviner ni untuk kaknoor, wlaaupun dah terkeluar dari Malaysia masih lagi Deanna nak antar untuk 
Top 20 Pengomen Feb - Mei
Sebenarnya souviner ni dah sampai minggu lepas tak sempat nak update blog..
ALHAMDULILLAH hari ni ALLAH bagi kesempatan tqvm sekali lagi untuk 
Deanna Morni yang baik hati, walaupun kaknoor semenjak dua menjak ni dah jarang sangat berjalan kesana sini kesibukan tegar lah konon nya kanaaaa....



Ini lah antara souviner yang di kirimkan oleh adinda Deanna tu, Insya ALLAH akan di manafaat kan sebagai tanda persahabatan kita di alam maya ni, insya ALLAH kalau ada rezeki kita berjumpa di alam nyata pulak kan..


Siapa yang belum kenal Deanna jom terjah blog Deanna dan follow si cantik manis ni, dan rajin-rajin lah mengomen ya mana tau giliran adik-adik blogger pulak utk top pengomen bulan-bulan akan datang heheee betul tak Deanna??

14 comments:

  1. Alhamdulillah ukhuwah terjalin indah KakNoor
    Sgt bertepatan utk dimanfaatkan dibulan mulia ini.
    Tahniah dari kakak.

    ReplyDelete
  2. waaahhh! tahniah kak noor , dapat hadiah hari raya.. hheehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah, KakNoor! Wah, untungnya walaupun jauh terkeluar dari Malaysia, masih lagi ada kawan yang sudi hantar souvenir. Itulah seronoknya berkawan alam maya nikan, KakNoor. Saya kalau dah tinggal jejak, nanti habis pulak orang lain takda peluang. Asyik-asyik saya je jadi pengomen tegar. Hehehe!

    ReplyDelete
  4. Wah untungnya dapat hadiah. Saya ni baru sempat nak blogwalking dan komen dekat entri blogger lain. Busy sangat jaga baby. First time mom, banyak lagi kena belajar huhuhu

    Anyway, jangan lupa join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki kak Noor..

    ReplyDelete
  6. Rezeki dibulan Ramadhan tahniah noor.

    ReplyDelete
  7. tahniah k.nor...eh...k.nor org Brunei?hihihi...baru tahu

    ReplyDelete
  8. Tahniah,kak noor..beatnya dpt gifties

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...dh smpai...hhehehe....sy rsau xsampai sampul tuhh....papepun terima kasih jugak kt kak noor coz sudi singgah blog sy...moga ukhwah di antara kita kekal selamanya...aminnnnnnnn

    ReplyDelete
  10. Tahniah Kak Noor... Memang awesome gift tu... He he he...

    ReplyDelete
  11. asalamualaikum kak :-))

    tahniah kak...semoga persahabatan terjalin kekal didunia nyata..amin

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home