Cucunda Iman Dah Pandai Protes

Cucunda Iman Dah Pandai Protes

Assalamualaikum dan sejahtera utk semuanya.

Cerita semalam semasa melayan cucunda Iman dirumah, dah pandai merajuk dan memprotes bila disuruh menyusu.

Walaupun umur baru nak masuk 2 tahun tak lama lagi, tapi akal nya dah panjang ni, biasa lah tu kan budak-budak zaman sekarang ni, internet pun dah pandai buka sendiri, bila time nak makan Iman akan buka youtube kartun dalam handset. Dua tiga kali tengok kita buat laju je otak dia menangkap. Sekarang ni dia pandai operasi handset tokwan dan maktok asyik buka kartun manjang..

Dah akhirnya merajuk pun pandai jugak ni, esuk-esuk tak tau apa lagi benda dibuat oleh Iman ni, sama2 kita tunggu ok hahaha.

Sorryyy ya hari ni dapur tutup hehe..

18 comments:

  1. asalamualaikum kak..alolo cian dia..majuk nak apa tu iman..
    nak adik ke iman :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. walikmuslam yan, heheeee bukan nak adik tapi nak manja2 lah tu

      Delete
  2. Replies
    1. lagi majuk lagi ramai yg nyakat dak tomey ni Liza hahaa

      Delete
  3. ada mcm pelakon hongkong nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tak nya ada jugak campur suku sakat hongkong ni beat hehee

      Delete
  4. Assalamualaikum kak noor..comel betul iman ni..merajuk ek...suka tgk anak2 merajuk..mcm nak cubit2 je geram sebab comel sgt.. ;-)

    ReplyDelete
  5. salam singgah petang kak noor..comel iman...dah pandai protes...hihi

    ReplyDelete
  6. COMELNYA IMAN...SAMA MCM CUCU KAK BELUM 2THN DH PANDAI ON GAME KAT HP TOK DIA..BUDAK2 LA NI CPTNYA BELAJAR..

    ReplyDelete
  7. iman manja-manja maktok ke tokwan ni...alololo ;)

    ReplyDelete
  8. alololooo comelnye muka org merajuk hehehehe

    ReplyDelete
  9. Comeynya...

    Salam kenal kak..

    http://masuri24.blogspot.com/2015/08/set-kesihatan-serendah-dari-rm-100.html

    ReplyDelete
  10. oh dh pandai ye....dh jemu kut...

    ReplyDelete
  11. zaman dia lahir2 jek mmg keliling dgn gajet.
    anak sy pun mana ntah dah hilang drp bulan puasa tak jumpa.
    sy mmg hadkan guna & sy simpan...tu hari tu leka buat kek agaknya...
    lupa simpan, sampai la ni...tak jumpa

    ReplyDelete
  12. erm,gini la budak zaman sekarang kan,kak.anak-anak saya pun laju je tangkap apa yang kita buat.sekali tengok,dah tiru.tu yang kena berhati-hati bila berdepan dengan anak ni.tak boleh tunjuk sikap negatif,nanti anak terikut.

    ReplyDelete
  13. Nek mommy mesti sayang sangat kat cucu kan....
    Namanya pun budak KN....mestilah akalnya semakin panjang kalau tak , risau jugak kita hihi

    ReplyDelete
  14. alolololo iman yg tomei tu...ni protes x dpt phone lah tu ek...samalah kak noor..anak buat JM umur 2 tahun tu pun..bagi hphone je pandai lak tu dia cari game..ishh budak2 skrg

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home