Disney Donut

Disney Donut

Assalamualaikum dan salam hari minggu.
Hari ni hari cuti selamat  bersantai dan rileks untuk semua yg sudi singgah nlog kaknoor.

Biasa lah walaupun hari cuti kerja tak pernah habis, surirumah mesti pandai curi masa untuk santai jugak kan!!

Sedang bersantai-santai pagi tadi ternampak disney donut ni untuk idea pada yang suka donut, untuk resepi nya boleh ke pinterest taip saja disney donut mesti keluar yg macam ni best jugak ni untuk birthday anak-anak yg sedang membesar. Untuk yg dah besar pun ok je jangan takut nak makan hehe.

Ok selamat makan tengahari ya.
Disini Alhamdulillah dah selamat semuanya.

8 comments:

  1. COMELNYA DISNEY DONUT...BENTUKNYA KECIL JER.

    ReplyDelete
  2. Comelnya donut disney..syg pula mau makan..hihi

    ReplyDelete
  3. Eh ehh... cute2 nya... Saya takde skill nak buat benda2 gini, takat boleh tengok je lahh. =)

    ReplyDelete
  4. comelnyeeeeeee......kalau sy...mesti tenung jer donut tuhh....sayang nk makan hehehe

    ReplyDelete
  5. comelnya..kalau anak buah JM tgk ni mesti minta ni

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home