Esuk Raya Sekali Lagi Alhamdulillah

Esuk Raya Sekali Lagi Alhamdulillah

Assalamualaikum dan selamat malam semuanya.

Syukur kepada Allah hari ni dah hari terakhir puasa enam syawa, esuk dah RAYA yeyyy !!!!

Alhamdulillah kalau seluruh ahli keluarga puasa memang  senang nak control, tengahari memang rileks sikit lah tak payah sediakan menu lunch jadi dapat buat kerja lain kan,  lagipun lately ramai yg mengorder durian crepe sebab sekarang ni dah musim jadi bolehlah menikmati crepe yg sedap ni kan.

Kebetulan hari ni dah sibuk sangat dengan crepe jadi hidangan berbuka hanya nasi lemak simple je disamping menu dessert apa yg dah ada je, jom layan gambar saja ok, kalau ada yg nak tau menu kat atas tu adalah
#tartblueberry #rolltapakkuda
#duriancrepeyangpecah#nasilemak
#sambalbilis#sambaludangkering
#ayamgorengbodo#telurmatakerbau

Alhamdulillahhhh esuk ada yang openhouse tak? kak noor nk gi jenjalan ni hehe..

15 comments:

  1. Selamat hari raya kak :-))

    Alhamdulilah

    ReplyDelete
  2. hehe..seronok la kak..selamat hari raya.. :)

    ReplyDelete
  3. wahh akak buat durian crepe .. mesti sedap tu.. :))

    ReplyDelete
  4. Rinduuunyaaaa dengan dapo ni..Selamat hari raya kak (^____^)

    ReplyDelete
  5. SEDAPNYAAA MAKANAN !
    SINGGAH MALAM SINI, BAGUS ENTRY NI :)
    BTW, NAK AJAK NI..HEHE..
    JOM DAFTAR ! SIMPLEHIJAB AFFILATE SYSTEM - CARA MUDAH BUAT DUIT ^_^

    http://syiralokman.blogspot.com/2015/08/jom-daftar-program-affilate-simplehijab.html

    ReplyDelete
  6. tahniah kak noor...sy masih gigih menyelesaikan puasa sunat sy....nnti leh raya mcm kak noor hhihi

    ReplyDelete
  7. beraya lagi noor...sukanya...selamat beraya noor n famili.

    ReplyDelete
  8. Selamat beraya kak noor, lama kak noor tak komen kak blog Ita..hehehe..

    ReplyDelete
  9. Saya Masih berbaki 2 hari lagi kak...Selamat hari raya ke dua lah yer kak...sedap2 hidangan..

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya noor. Kak zai belum habis lagi.

    ReplyDelete
  11. salam singgah sini kak noor...Selamat hari raya lagi...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. yeayyy...esok kak Noor dah boleh raya....mesti masak special kan esok..JM ada satu hari lagi

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan,wah dah beraya raya dah kak noor ye..selamat hari raya ..
    saya tinggal sehari lagi..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah...itulah kelebihan orang puasa enam, selain dapat tambahkan pahala dapat juga dua lali beraya kann...

    ReplyDelete
  15. Jom..jom... kita gi jenjalan...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home