Spaghetti Aglio Olio Buku Resipi Blogger

Spaghetti Aglio Olio Buku Resipi Blogger

Assalamualaikum dan salam sabtu utk semua masih sudi singgah di blog kak noor.

Alhamdulillah hari ni kaknoor nak kongsikan satu lagi resepi yang terdapat dalam buku resipi blogger kaknoor iaitu spaghetti aglio olio, sebenarnya kita boleh saja letak apa saja pasta utk aglio olio ni, seafood ke atau sayur saja pun ok jugak, sebab selera ditangan sendiri, pendekata apa yg ada didapur masing2 lah ya, resepi kaknoor memang mudah dan cepat disediakan , jom semak resepi dulu!!

18 comments:

  1. Waaahhhh!!
    KakNoor kalau kakak nak beli buku KakNoor tu macamana?
    Memikat, terpikat, menggoda dan tergoda haha..
    Atau ini online e-book ke?
    Betul-betul ni KakNoor kakak dah terpikat sangat:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie, dah ada jual kat bookstore di malaysia, Mph ke Popular ke or mana2 book store insya ALLAH
      Ini buku betul2 punya ni bukan e-book kak zakie hee
      terimakasih kerana terpikat ya hehee

      Delete
  2. menarik buku resepi noor ni..tahniah! .dh ada dipasaran Msia kot...
    sedapnya spageti olio.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada lama dah P cuba lah cari2 saya sngt berbesar hati kalau kenkawan kat sini mendapatkan buku ni

      Delete
  3. Buku ni memang menarik..macam2 ada.. Thumbs up...mudah faham. ...kalau tak faham . tanya je kak noor..pasti dapat tunjuk ajar..betul tak kak :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih yan, selalu tak belek2 buku kaknoor tu
      betul tu tak faham boleh tanya2

      Delete
  4. rupanya kak noor ada publish buku resipi blogger? dh masuk pasaran msia? JM nk beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah masuk JM pasaran di Malaysia dan mmg asal nya dari Malaysia pun
      cuba lah cari kat kedai2 buku Popular or Mph ke or mana2 lah
      Kaknoor tak arif sngt nama kedai buku kat msia ni

      Delete
  5. salam singgah sini kak noor.....wahhh..hebatnya kak noor...tahniah kak noor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Mardiah ish takde lah hebat mana
      sekadar buku masakkan je pun dik..

      Delete
  6. bestnye.. terimakasih kerana berkongsi resepii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Shareena alhamdulillah selagi ada usia boleh lah berkongsi

      Delete
  7. Nampak Simple dan senang buat. Bahan X pelik. So leh try Ni. Hihi

    ReplyDelete
  8. senang ajer rupanya...blk blh try

    ReplyDelete
  9. KakNoor, ni makanan favorite saya! Kalau sebulan berpuluh kali teringin nak makan Olio ni. Nak cubalah, dah kata KakNoor senang bangat.

    Eh, buku resepi ni kalau beli pun tak rugi sebab dah tahu Kak Noor masak memang best walaupun belum pernah merasa, tengok gambar ajelah ^_^

    ReplyDelete
  10. drp hari tu mmg teringin nak buat ni...tak sempat2 lagi. buku tu pun kalau boleh nak ada jugak. senang nak refer...tahniah kak noor.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home