Ulangtayang Karipap Pusing Menggegar Pages Dapur Kak Noor

Ulangtayang Karipap Pusing Menggegar Pages Dapur Kak Noor

Assalamualaikum dan selamat malam semuanya.

Petang ni nak cerita pasal karipap pusing kaknoor, semalam letak resepi ulangan ni kat Pages Dapur Kak Noor, tak sangka sambutan yg luarbiasa daripada sahabat di luar sana dan bertambahlah LIKE kat dapur tu daripada asalnya 6000 ++ sehingga masa kini dah hampir 8000 LIKES, satu kejutan jugak tu tak semena2 pasal karipap pusing meletop lah pulak dapur tu nasib tak terbako je kan, bilangan komen jugak aduh sampai tak larat nak jawah itu ini, jadi pada siapa yg sudi boleh lah ke pages Dapur Kak Noor yang cuba tengok apa yg ada kat sana.

Disini kaknoor letak lagi sekali resepi karipap pusing tu pada yg teringin nak mencuba sendiri daripada dok beli je sesekali try lah ya resepi ni insya Allah menjadi ramai yg dah cuba dan berpuas hati.

Selamat jamu mata dengan karipap pusing kaknoor ya jangan jeles haha...perasan lah pulak maktok ni kan..

5 comments:

  1. salam singgah sini kak noor...memang meletop karipap pusing kak noor ni...Diana paling suka makan karipap pusing ni...sedap dan ranggup

    ReplyDelete
  2. Asalamualaikum..selamat malam kak noor...sedap ni kak...tambah pulak ada teh o panas..perh...

    ReplyDelete
  3. rasa nak terpusing jugak lidah SS ni... huh!

    ReplyDelete
  4. wow hebat sampai 8k likes...karipap pusing noor cantik bentuknya gerenti sedap tu.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home