Alhamdulillah Allah Tambahkan Usia Setahun Lagi

Alhamdulillah Allah Tambahkan Usia Setahun Lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Alhamdulillah hari ni 8.9.2015 bertambah lagi setahun umur kaknoor, syukur kepada Allah kerana telah memberi kesihatan yang baik, di penghujung usia ini adakala nya kita tak perlukan duit berjuta-juta tapi kesihatan yang baik itu tiada ternilai nya kan.

Hari ni memang "no dapur day" anak-anak dah suruh mama manjakan diri di spa buat lah apa yang suka disana wah!!!! sound good kan!! jadi mama apa lagi tak lepaskan peluang keemasan ni bukan selalu pun hahaha jadi pepagi mama dah drive ke spa haha bestkan jadi birthday girl hahaha..

Tak lepas peluang  bergambar dengan
Mbak Watie yg  bertanggung jawab kat Spa disini hehe

68 comments:

  1. happy birthday kak noor.. semoga panjang umur & murah rezeki...

    ReplyDelete
  2. happy bithday kak noor...semoga ceria selalu di samping keluarga tercinta...

    bestnya pergi spa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks dear nohas kalau birthday selalu kan ke bagus kan selalu ke spa ahaha

      Delete
  3. "Sanah helwah ya jamilah"
    Semoga Kak Noor dimurahkan rezeki,
    diberikan kesihatan yg baik,
    dipanjangkan usia,
    dan berbahagia bersama keluarga tersayang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimaksih di atas doa nya yatie alhamdulillah so far so good

      Delete
  4. Happy birthday Kak Nor. May Allah bless you & stay healthy & happy always

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ain sudi mendoakan kaknoor alhamdulilahhh

      Delete
  5. happy birthday kak Noor.. semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dimakbulkan apa yang dihajati dan berbahagia selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Eyda aminnn ya robbal alamin di atas doa nya pada kaknoor

      Delete
  6. Salam singgah sini kak noor...selamat hari lahir buat kak noor..semoga di panjangkan umur,di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yang baik dan sentiasa berbahagia bersama insan -insan tersayang dan juga selamat di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih banyak2 Diana diatas wish yg pnjang lebar dari duni ahingga akhirat, ameen semoga ALLAH makbulkan doa nya

      Delete
  7. Bermanja-manja di spa... bestnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan selalu kan Sweetie best nya ber jam2 di spa, alangkah baik nya bila selalu ada busday haha

      Delete
  8. happy birthday kak, semoga dikurniakan kesihatan dan diberkati Allah.

    ReplyDelete
  9. epi besday kak noor...moga sentiasa diberkati Allah SWT

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Lahir Kak Noor..
    All the best in everything..
    Byk sngt yg best..
    Tak mampu nak tulis..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih didie wish nya terharu kaknoor

      Delete
  11. alhamdulillah.. selamat ulang tahun kak..

    ReplyDelete
  12. happy birthday sis... may Allah bless u always... amin

    ReplyDelete
  13. Selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran, Kak Noor.

    Syukur Alhamdulillah, Allah kurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang berkat serta keluarga yang bahagia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih kakcik
      alhamdulillah kakcik so far sihat walafiat ada nya

      Delete
  14. Happy many many return of the day Kak Noor! Semoga Allah makbulkan doa2 Kak Noor yang baik2!!! Aamin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih SS sayng aminn ya robbal alaminnnnn

      Delete
  15. Selamat ulang tahun dear Kak Noor sayang... semoga sentiasa berada dalam lindungan dan limpah rahmat Allah selalu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih cheqsu sayang ur wish pada kaknoor sangat menghargai nya

      Delete
  16. happy birthday noor moga sht walafiat n bhgia selalu bersama famili tersyg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih P doa nya alhamdulillah so far so good

      Delete
  17. Wah sama bulan ngan I.. happy birthday Kak Noor.. Semoga sihat selalu n happy dengan family..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yakah syida, happy birthday utk syida ya dah lepas ke belum ni??

      Delete
  18. selamat ulang tahun kak...moga akak diberi kehidupan yang baik2 amin...

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah, Selamat Menyambut Harijadi. Semuga sentiasa sihat dan ceria selalu serta dilimpahi dengan rahmat dan rezeki yang melimpah ruah.. aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih mak long doa nya pad akak noor ya terharu sangattt

      Delete
  20. Happy Birthday Kak Noor..semoga sentiasa di beri kesihatan untuk meneruskan hidup ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks Su diatas wish nya pada akak ya ameeeenn

      Delete
  21. Happy Birthday kakNoor...Semoga kak Noor terus sihat walafiat...ada nikmat rezeki yg bagus..dn paling penting...ada resepi2 baru utk dikongsikan yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aini mendoa kan yg baik2 utk kaknoor ya insya allah selagi ada hayat akak akan kongsikan segala nya

      Delete
  22. Kak Noor. Happy Birthdya to you.
    Didoakan semoga akak sihat selalu, dimurahkan rezeki dan bahagia sentiasa bersama keluarga tercinta

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Lea ameen diatas doa nya pada akak ya terharu kaknoor lah :(

      Delete
  23. Happy birthday kak Noor...semoga sihat dan ceria selalu di samping keluarga tercinta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih cikwan wish kaknoor ya mudahan cikwan jugak bahagia bersama keluarga tersayng

      Delete
  24. salams kak,
    happy belated birthday, pjg umur murah rezki dan gembira disamping famili tersayang:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Mizaa walaupun dah lepas masih sudi wish kaknoor ya

      Delete
  25. Happy Birthday Kak Noor..semoga panjang umur, murah rezeki dan dilimpahi kasih sayang dunia akhirat...Amiiinnn Ya Rabb... ;-)

    ReplyDelete
  26. Kalau orang jepun kata otanjyoubi omedetougozaimasu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa makna nya tu yang orang jepun tu kata diana..
      happy birthday ke hehee

      Delete
  27. Selamat Hari Lahir... semoga panjang umur, murah rezeki dan diberi lebih keberkatan dalam hidup

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks FHA sudi singgah mendoa kan kaknoor ya

      Delete
  28. Replies
    1. terimakasih dear Hamizah sudi wish kaknoor

      Delete
  29. Happy Belated Birthday....semoga sentiasa dalam rahmat Nya....dan diberikan banyak kelapangan untuk berkongsi karya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimkasih Fida insya ALLAH selagi ada kelapangan akan berkongsi apa saja disini

      Delete
  30. Happy belated bezday Kak Nor....
    Betul tu Kak Nor, nikmat kesihatan tu tak tertanding dengan duit berjuta. Tp kalau dedua ada pun best jugak .......boleh le kita gi spa, memanjakan diribkatanya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. teirmakasihhhhhhhhhh banyak hainom
      walaupun dah lebih hari masih sudi nak wish kaknoor, mmg best dpt dua dua atau tiga tiga kan hehe
      mmg syok kalau dpt gi spa hari2 kannn

      Delete
  31. Happy belated birthday ye Kak Noor. Moga Kak Noor dikurniakan kesihatan sempurna, rezeki berlipat ganda dan kebahagiaan tanpa batas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimaksih farah cayang alhamdulillah so far kesihatan mengizinkan rezepi dari ALLAH jugak tu kan
      semoga kebahagian ini sampai ke ujung nyawa

      Delete
  32. Semoga panjang umur dan murah rezeki Kak Noor...sy pulak hr nie(12-Sept) bertambah usia...sama bulan le kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimnakasih wanie singgah sini dan wish my birthday ya
      wah sama lah kita ya september selang beberapa hari je
      ok kejab lagi akak singgah ya

      Delete
  33. happy belated birthday kak noor...baru baca entri ni so baru nk wish...semoga kak noor sentiasa sihat dan dapat cipta resipi yg sedap2

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih JM terharu kaknoor JM sudi wish kaknoor wlaupun dah lama berlalu
      sorry jugak kaknoor jarang ke blog JM sbb masa yg tidak mengizinkan
      begitu jugak dgn blog kenkawan yg lain entah lah masa skrg ni sngt mencemburui lah

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home