Preparation Untuk Majlis Bertunang

Preparation Untuk Majlis Bertunang

Assalamualaikum adinda kaknoor semua.
Minggu ni memang kaknoor terlalu sibuk dengan persiapan untuk majlis bertunang anakanda sulung kaknoor, biasa lah untuk kali ke2 menerima menantu tapi hati tetap berdebar takut tak sempurna itu ini.  Untuk nak menulis resepi memang tak sempat sangat jadi untuk blog ni tak kosong dan sunyi sepi kaknoor belanja gambar dua keping ok.

Gambar yang pertama anak-anak sedang menyiapkan door gift ala kadar je, lagipun tak ramai yg dijemput sebab biasanya bertunang jemputan nya antara family saja kan, jadi pada rakan-rakan lain  yang membaca blog ni jangan kecik hati insya Allah masa majlis kawin nanti kalau panjang umur kaknoor jemput ya.

Gambar kedua tokwan dan cucunda sedang mengopi, kalau ada nak join jom!!

Ok cukup dulu setakat ini ya insya Allah ada masa terluang kita jumpa lagi..

17 comments:

  1. Asalamualaikum kak...semoga majlis berjalan lancar..amin

    Iman tu dari anak no berapa kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslam yan
      insya ALLAH ameennn
      Iman dari anak no2 Yan..

      Delete
  2. Tahniah Kak Noor. Mudah-mudahan majlis seterusnya berjalan lancar.... nanti jangan lupa jemput saya eh... he he heee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Mie, kalau sudi datang insya ALLAH nanti kaknoor jemput ok hehee

      Delete
  3. waaaaa.. mesti meriah ni..

    Jemput singgah k..

    Entry terkini

    1. "Aperture Squad Artwork"




    ReplyDelete
  4. meriah.. moha semuanya brjalan lancar...

    ReplyDelete
  5. noor sdg sibuk nk buat majlis tunang anak ya...tahniah...moga selamat sempurna urusannya dipermudahkan Allah.

    ReplyDelete
  6. Waaahhh sudah mau menantu lagi...
    Alhamdulillah....
    Smoga lancar majlis mu kakak...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Noor bakal menerima menantu lagi..... suka tengok iman mengopi, sampai tunggeng habis mug tu! hihihi

    ReplyDelete
  8. tahniah kak nor
    seronoknya kak , semoga semuanya lancar ya

    ReplyDelete
  9. Tahniah Kak Noor. Selamat menerima menantu dan semoga majlis berjalan lancar. Aamiin.

    ReplyDelete
  10. tahniah Kak Noor...semoga majlis berjalan lancar...

    tak sabar nak tau lauk-pauk apa Kak Noor masak utk majlis bertunang..

    ReplyDelete
  11. Doorgift banyak tu biasa2 lagi.. hehe.. tahniah buat anakanda kak noor yg sulung, yg baru habis PHD tu kan..

    ReplyDelete
  12. Semoga ada rezeki ke jinjang pelamin nanti... Tahniah...

    ReplyDelete
  13. semoga dipermudahkan urusan yer kak noor.... :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah noor bertambah keluarga. Semoga majlis berjalan lancar.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home