Blogger Hebat Menyerang IG Kaknoor

Blogger Hebat Menyerang IG Kaknoor


ASSALAMUALAIKUM dan selamat petang ya rakan bloggers dan silent readers yang selalu singgah di blog yang tak seberapa ni. Kaknoor nak kongsikan berita yang tak disangka-sangka semalam seorang blogger travel yang hebat telah mencemar duli menyerang hendap IG kak noor, tak sempat nak update semalam di IG kebizian yang melampau, terimakasih banyak pada blogger tersebut, mesti ramai yang dah kenal dengan gambar ni kan, jom ramai-ramai follow gadis beriben hitam ni, jangan marah hahahaa nanti kena jual ....



Jom kalau ada yang nak follow IG kaknoor taip je
nooriahnaim lepas dah follow kaknoor jangan lupa follow SS tau heeee
akhirnya kena cakap jugak kan sebab gambar tu memang dah terkenal se antero dunia ni.

Hari ni no resepi ok, esuk insya ALLAH kaknoor kongsi resepi baikkkkkkkkk punya 
tungguuuuuuuuuuuuuu


26 comments:

  1. Yan tak ada IG....huhu ketinggallan zaman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkpe Yan masih sempat ber IG ni
      tkde lah ketinggalan zaman don worryyy
      kaknoor pun saje suka nak letak gambar masakkan je kat IG tu

      Delete
  2. hihiihhi..serangan dari sahabat blogger... terbaikkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Atie bukan senang gadis SS tu nak buat serangan tu kan hehee

      Delete
  3. Replies
    1. thanks Cik Nor sedang menunggu kedatangan SS kesini hehee

      Delete
  4. wah kak noor kena boon dengan SS haha..ana dah lama following kak noor tersayang, peminat kak noor ni tau haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ana sudi follow kaknoor, kaknoor pun dah follow Ana jugak tapi kekadang tak sempat nak masuk semua ofis ni
      IG lah, FB lah, Pages , Blog lagi, belum lagi melayan yang reality ni kan Ana...

      Delete
  5. Tergelak besau SS baca entry ni... Kah kah kah....

    ReplyDelete
  6. hebat tu...sama dgn yan tiada akaun ig.

    ReplyDelete
  7. Alamak ruginya okje tak kenal blogger tu...Jari Manis ke Kak Noor....
    Kak Noor memanglah ......blogger hebat sure punya skodeng blogger hebat jugak ....sama sama hebat gitu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kwan jari manis Hainom dua2 ni hebat bangt cer ke blog diarang dan tengok komen beratus2 org komen, alahaii Hainom mana la akak sama mcm diaorang ni buat malu ja..

      Delete
    2. Masa SS tengok tajuk... SS pon ingatkan Jari Manis... Ha Ha Ha... Thanks Kak Noor... Muahhhh!

      Delete
    3. ur welcome SS akak pun tk sangka U like banyak2 hehe suka lah tu kan kan

      Delete
    4. Jari Manis tu bukan blogger femes pun hihih

      Delete
  8. Seronok ya KakNoor bila kena serang. Hehehe....

    Sebenarnya kalau kawan-kawan alam maya rajin singgah memang kita rasa happy sangat. Kalau rajin mengomen, lagilah happy. Senyum sorang-sorang jerk ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sngt MD ish dah lupa pulak nama timangan MD tu tulah faktor umur la tu kan, kalau tkde org komen apa yg kita tulis mmg sngt tk est seolah mcm berckp sensorang je kan

      Delete
  9. kak Noor..skrg gak JM nk follow IG kak Noor tu

    ReplyDelete
  10. Siapa x kenal Scdha Sein tu...kalau x kenal mmg rugi tau

    ReplyDelete
  11. Tahniah akak....Saya belum terdedah dgn IG lagi...huhuhu....Facebook sahaja yang ada.....
    Baru mencelah-celah di artikel SS....seronok melancong bersama SS

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home