Iklan Buku Resipi Blogger Dari Puan Sri

Iklan Buku Resipi Blogger Dari Puan Sri

Assalamualaikum semuanya
Kak noor nak iklan sikit pada adik-adik baru singgah di blog kaknoor,  kalau sudi boleh lah cari buku resepi kaknoor bertajuk Buku Resepi Blogger seperti yang di iklankan oleh Puan Sri Diah tu.
Memang ada di jual di bookstore seperti Popular, Mph dan yg sewaktu dengannya. Insya Allah berbaloii pada yang mendapatkan nya.
Disini kaknoor kongsikan lagi sekali semasa kaknoor buat demo masakkan awal tahun 2015 bersama chef tersohor. Malu nya kaknoor masa tu terasa macam kecik je tapi dah di jemput kaknoor penuhi undangan.
Yang pasti cuba tengok gambar yang last tu,  kenal tak dengan seorang blogger manis yang ke Uk baru- baru ni mengembara bersama anak-anaknya. Semasa sedang buat demo masakan tu tiba- tiba terpandang macam familiar je penonton sorang ni dok senyum-senyum aduhhh tak tentu arah kaknoor buat demo masa tu hahaha..
Cukup lah dahulu untuk malam ni ya
Ada kesempatan kita jumpa lagi
Salam manis tanpa gula dari kaknoor ..

31 comments:

  1. wah....ada kak noor sekali la...seronoknya...nanti SA nak dapatkan buku masakan ni

    ReplyDelete
  2. Tahniah noor dah ada buku resepi nanti kak Zai nak cari.
    Sweety ke tuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kakzai, cari jgn tk cari tau!!
      pandai pun kakzai teka Sweetie lah tu dia dtg diam2 je

      Delete
  3. Kalau singgah kedai buku nak cari lh buku resepi kak noor ni...InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan Saniah rasa nya mmg ada berjual dikedai buku mana2 pun senang je nk cari

      Delete
  4. tahniah..nak kena cari juga ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks P mesti cari buku org kampong ni P kann

      Delete
  5. Replies
    1. timakasih cheqda cayang beli tau buku kaknoor walaupun kaknoor tau cheqda memang dah pandai masak hehee

      Delete
  6. Tahniah kak noor..
    Semoga maju jaya dlm bidang masakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yatie cayang insya ALLAH semoga ALLAH makbulkan segala doa2 kita

      Delete
  7. tahniah kak..:-))...moga laris di.pasasran
    .amin..

    pada kawan2..tak rugi beli buku ni tau.macam2 ada..dari dessert hinggalah ke makan malam...semua ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. timakasih yan, alhamdulillah
      mudahan laris dipasaran di malaysia dan negera jiran hehe
      yalah yan dah ada kan..

      Delete
  8. Saya belum pernah jumpa buku masakan Kak Noor di LD. Tak sampai LD kot... ni hujung tahun balik kg, ada rezeki dapat jenjalan sekitar Lembah kelang, bolehlah cari2 di situ... he he heee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke Mie tkde buku ni kat LD mungkin tkde peminat kaknoor kat sana kot haha maka nya buku kaknoor tkda

      Delete
  9. Assalam kak Noor..lama JM x singgah sini dan dh tak tahu perkembangan terkini kak Noor skrg...nak lepak sini jap

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan JM sibuk dok jalan sana sini kan mana sempat nak singgah sini lagiiii

      Delete
  10. buku resipi blogger? ada kat Popular or MPH eh haruslah JM pegi cari nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan harus tu JM wajib cari tau utk orang muda2 yg selalu jalan2 mesti kena simpan buku masak satu hee

      Delete
  11. buku resipi 178 msurat RM22? murah tu kak Noor wajiblah JM cari ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeee wajibbbb dah tu JM jgn tak cari tau

      Delete
  12. Assalamualaikum kak noor. Saya pi terjah karnival Karangkraf Shah alam pada 31hb yang lalu. cari akak punya buku takde lah. nanti nak cari lagi time pesta buku 1malaysia bulan 11 nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekeee notie alahai kesiannn, jangan putus asa tau cari lagi kat pesta buku 1 malaysia nanti mesti ada kot notie kan...

      Delete
  13. wahh...memang nak kena carik buku ni kak... sebab ada resepi2 akak kt dlm tu..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti kena carik jugak ni Atie bagi sokongan moral tau hee

      Delete
  14. mmg dh berniat nk beli kak noor....nnti dh bli sy bgtau kak noor....hhhiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. baguslah tu deanna dah ada niat insya ALLAH sampai lah tu hajat nanti

      Delete
  15. Saya pernah ternampak buku Kak Noor ni kat Popular rasanya.... Terasa banggalah sekejap sebab berkawan dgn chef celebrity katanya hihi....

    Tahniah ye Kak Noor...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home