Salam Maal Hijrah 1437

Salam Maal Hijrah 1437

Assalamualaikum dan selamat malam untuk semua nya yang selalu saja singgah di blog kaknoor, jutaan terimakasih di atas sokongan pada blog orang veteren ni ya.

Dikesempatan ini kaknoor ingin mengucapkan selamat menyambut awal muharram pada semua, andainya ada salah dan silap sepanjang tahun lepas mohon di ampunkan ya, semoga tahun kita akan lebih bersemangat lagi dalam menjalankan ibadah seharian disamping tugasan kita sebagai seorang Isteri, Ibu, Nenek, Anak dan Hamba ALLAH khususnya....

23 comments:

  1. Salam Maal Hijrah buat kak Noor dan keluarga ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat petang dan salam maal hijrah dari kaknoor utk Ita, terimakasih Ita kerasa sudi singgah di blog kaknoor ya terharu kaknoor :(

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm Dewi Aja nanti kaknoor berkunjung ke website anda..

      Delete
  3. Salam singgah pagi kak noor dan Salam Maal Hijrah buat kat noor sekeluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ucapan yg sama utk Diana jugak dan selamat petang..

      Delete
  4. SALAM MAAL HIJRAH NOOR..BERHIJRAH KITA MEMPERBAIKI DIRI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul P sama2 kita berhijrah kepada yang lebih baik dari yg sekarang ni INSYA ALLAH

      Delete
  5. salam maal hijrah buat kak noor sekeliarga. Alhamdulillah syukur kiita masih bernafas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama jugak utk JM alhamdulillah masih di beri kesempatan berada di dunia ini..

      Delete
  6. salam maal hijrah kak noor tuu.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berhijrah wak!! insya ALLAH sama2 kita berhijrah ya

      Delete
  7. Salam Maal Hijrah buat noor sekeluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ucapan yang sama utk kakzai dan family jugak semoga lebih sihat walafiat di tahun baru ni

      Delete
  8. Salam Maal Hijrah Kak Noor, Semoga silaturrahim terus berpanjangan dan diberi kesihatan dan kebahagian berpanjangan. Aaminn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah 2 muharram Lina mudahan kita berubah kpd yg lebih baik dgn izin Allah thanks sudi singgah sini ya

      Delete
  9. semoga kita sama-sama membuat perubahan yang membawa manfaat dunia dan akhirat insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah aRz mudahan Allah mengizinkan kita berubah kpd yg lebih baik

      Delete
  10. Salam Maal Hijrah buat kak Noor dan keluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 berhijrah Kakyon insya Allah dan slmt pgi ya, timakasih sudi singgah sini

      Delete
  11. Salam Maal Hijrah KN....
    Okje pun berterima kasih jugak kat KN sebab sudi datang blog okje yg tah pape tu hihi....
    Suka baca blog KN....gambar dia cantik cantik, makanan tak oayah nak cakaplah....mmg nampak sedap!.... pandai KN ambik gambo ek.

    ReplyDelete
  12. salam 3 muharram sudah ni Hainom
    sorrrry ya busy bangat KN hari ni kesana kemari menguruskan maid, susah sngt skrg ni nk dptkan maid lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hainom, tqvm coz suka baca blog KN alah gambar tu biasa2 je lah ada lgi yg teree merer dan cantik, pasal airfryer tu tkde pun guna je cara lama tpi kena sedia m8nyaklah bnyak2 hehe

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home