Terimakasih Pada Top Ten Commentators

Terimakasih Pada Top Ten Commentators

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua yg sudi singgah di blog kaknoor.  Kaknoor jarang sangat menghargai rakan-rakan bloggers yg selalu singgah disini, jadi hari ni dengan rasa rendah hati kaknoor ingin mengucapkan ribuan terimakasih yg tidak terhingga kerana sudi meriahkan blog kaknoor dengan komen-komen indah, dan ada kala nya komen yg sangat mencuit hati dan boleh ketawa sorang-sorang.

Tahniah pada yang menjadi Top Ten october,  dan pada yg tidak tersenarai jangan putus asa selalu lah singgah sini di lain kali ya.

Tak ada apa pun yang kaknoor nak hadiahkan pada komentator terbaik tu hanya lah sepasu bunga ke sejambangan bunga ke tak tau lah, terimalah sebagai kenangan ya, kalau nak bawa balik ke blog pun silakan hehehe

Happy monday untuk semua nya dan salam manis jugak selamat bertugas walau dimana saja berada.

Baru nak breakfast ni dengan nasi goreng bodo je hehe yuk!!!

38 comments:

  1. Salam singgahsinggah isnin kak noor....Tak sangka diana pun ada tersangkut kat atas tu....Alhamdulillah dan tahniah juga kepada semuanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillahhh diana terimakasih sudi mengomen disini ya

      Delete
  2. Asalamualaikum kak...belum habis bulan 10 lagi kak..alhamdulilah..tahniah pada semua...

    Kak brunei jerebu tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmusalm yan, rasa nya dah beberapa bulan asyik yan je yg naik nama nya jdi biorlah tk sabar nk bgi bunga ni hehehe apa pun timakasih bnyk utk yan kerana sudi singgah dan komen

      Delete
  3. aikk tersangkut juga...tq noor semoga hari isnin ini mnggembirakanmu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimaaksih P tk jemu2 singgah sini hari2

      Delete
  4. cantik jambangan bunga..thanks...

    selamat menjamu selerea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih nohas terimalah jambangan bunga dariku utk mu thnks coz selalu singgah sini😊😀

      Delete
  5. Aikkk...kak Zai pun ada. Terima kasih noor bagi kak Zai jambangan bunga tu cantik sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah kakzai amik je simpan kt umah kakzai dah halal tu dan terimakasih kerana setiap hari singgah kt umah ya

      Delete
  6. cantik sangat.. rasanya berbunga2 hati mereka yg tersenarai tukannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Seri itulah punya order bunga bunga tu dari obersea U hehehe utk bg kt depa semua termasuk Seri jugak yg sudi singgah

      Delete
  7. Hihi... comel lah kak noor...

    ReplyDelete
  8. hehee comel ke nhhas?? terimakasih ya sudi singgah sini

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwah,rasanye ni first time Cikna ke sini, tahniah semuanya hrp2 bln dpn ade la nama Cikna,huhuu....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ukhwah jugak dari kaknoor cikna ya, mesti selalu singgah sini baru ada nama nya ok hehe

      Delete
  10. Nasi goreng bodo tuh la yg boleh buat bertambah byk kali kak noor..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sngt FLsya makan pulak time lapar sngt nasi goreng bodo pun dh jdi pandai tu kan haha

      Delete
  11. Wah, Kak Noor bagi bungalah! Tahniah semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pompuan kan suka bunga betul tak farah? maka nya kaknoor bg bunga lah

      Delete
  12. Eh.....tak sangka mak tersenarai hihi.... terima kasih Kak Noor....Saya ni buta IT sikit Kak Noor, entah macamana nak bawak balik set pasu tu pun tak tau...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe hainom samalah kita kurang pandai pasal IT ni tkpa simpan je umah kaknoor no hal bila dh pandai nnt baru tuntut ya

      Delete
  13. Tahniah pada semua pengomen tegar blog KakNoor yang indah dengan menu masakan yang best-best. Kalau datang sini mesti keluar dengan air liur meleleh.

    Kesian saya, tak tersenarai pun :( Takpa, takpa! Lain kali kalau banyak free time saya datang singgah sini menikmati gambar-gambar makanan dari KakNoor yang marbeles semuanya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakakasih berazam nak kesini selalu tpi sygnya akak hanya mampu lelehkan air lior korang je tk mampu nk jamu betul2, tpi kalau u all buat romnongan cikkiah kesini insya Allah mesti tk lapar punya

      Delete
  14. Replies
    1. wahhh wak baru beberapa jari kesini dh naik nama wak tu

      Delete
  15. kak Noor..ni To Ten Oktober ke September?

    ReplyDelete
  16. ehhh nama JM un terselit kat situ heee

    ReplyDelete
  17. alaaa kak Noor tak perlu nak hadiakan aa2..ucapan terima kasih dh cukup bermakna bagi JM tau

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home