Kiriman Dari Sahabat Maya From Singapore

Kiriman Dari Sahabat Maya From Singapore


ASSALAMUALAIKUM dan salam isnin  untuk semua yang sudi singgah di blog kaknoor.
Hari ni kaknoor nak kongsikan berita gumbira yang baru kaknoor terima semalam. Ini lah dia barangan dari sahabat maya dari Singapore yang susah-susah menghantar ni semua nya.
Dua barangan yang boleh di santap iaitu Acarlicious dan Serunding dan satu lagi sekeping papan craft yang tertulis Dapur Kak Noor my pages di FB. Terimakasih banyak-banyak pada sahabat ni sanggup berbelanja hanya kerana seorang biasa Kaknoor ni. Semoga Allah melimpahkan rahmat dan rezeki yang melimpah pada Putri Balqis dari Singapore ni. 




Jamu mata lagi ya adinda-adinda semua nya.



Serunding yang sedap sangat nak kena cari gu untuk makan dengan serunding ni, ada cadangan tak nak makan dengan apa ni selain dari ketupat?


Acarlicious pun sedap di makan dengan nasi, rasa nya memang tak lama bertahan ni akan habis dalam dua tiga hari hahaa



Cantik tak papan n?? boleh buat prop untuk ambik gambar makanan ni kan..
Macam tau je selera kaknoor hehee



Petang dapat barang tu terus buat buah melaka untuk nak propkan dengan papan tu hahaha
best kan taklah nampak benda kat belakang tu lagi ..
Menunggu kiriman dari JM ni hahaha untuk makluman JM memang agak lambat sampai kalau ke Brunei, insya ALLAH bila dah sampai kaknoor akan update ya..


28 comments:

  1. wah kak noor...untunglah dapat hadiah
    tapi memang cantiklah papan tu
    kreatif si pemberi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu YY pemberi seolah faham selera yg kena beri ni suka yg mcm tu syukur alhamdulilalhh

      Delete
  2. bertuah badan dpt hadiah yg merveleslisius noor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa P tergeliat lidah nak sebut marveleslisius tu adoiiii bergolong2 lidah ni

      Delete
  3. serunding makan dengan nasi panas2 pun sedap ...anak saya suka makan waktu bersahur

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke Nieda kalau bpleh mkn dgn nasi panas kema letsk atas meja setiap kali waktu mkn lah ni kan thnx Nieda ur idea

      Delete
  4. Salam singgah petang isnin kak noor....sedapanya kak noor...buat pulut panggang...sedap ni...
    Papan tanda tu cantik dan kreatif sesuai dengan kak noor yang sangat kreatif dalam pelbagaikan masakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh thnx diana, bedt jugak idea buat pulut panggang nnt boleh letak serunding

      Delete
  5. Amboiii kakNoor dan2 tu buat buah melaka letak kan dekat Prop tu...gempak betulll ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada prop lawa Aini kena rajin masak dan amik gmbq kan haha

      Delete
  6. Bertuahnya noor dapat kiriman dari jauh gitu. Mesti sedap rendang dan acar tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap sngt serunding dan acar tu tunggu ada waktu boleh lah biat pukut panggang ke dgn serunding tu

      Delete
  7. Alhamdulillah rezeki kak noor...
    Lepas ni boleh lah kak noor pelbagaikan resepi dari serunding dan acar tu....Boleh lah share kat blog ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah Saniah tungguuu tau masa ni sibuk dgn tempahan nasi kerabu lepas2 ni boleh lah

      Delete
  8. Fuyoooooo bertuahnya badan.....
    Nak tumpang tempias jugaklah hihi.....manalah tau rajin berkomen kat sini, lama lama jadi chef mcm KN hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaha komen je tk jdi chef hainom adoii lawaklah mesti rajin kedapur darling dan memasak hehehee

      Delete
  9. Alhamdulillah, best dapat hadiah.. Cantik papan dapur kak noor tu.. Serunding aiza suka makan dengan lemang.. Sedap.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa ni susah nk cari lemang kt sini Aiza nak buat tkde buluh kena cari yg sewaktu dgn nya lah

      Delete
  10. Best dapat hadiah kan kak...tahniah kak..rezeki

    ReplyDelete
  11. sahabat maya yang kasi? wahh..kak noor dari peminat dari spore..ada serunding lg....best best

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home