Order From My Silent Reader

Order From My Silent Reader

Assalamualaikum untuk semua yg sudi singgah☺ Hari ni just nak inform pada sorang lagi silent reader blog ni yang sudi mengorder segala macam dalam gambar tu, ingatkan kaknoor takde silent reader selain dari adinda-adinda yang sudi mengomen kat sini.  Rupa nya ada jugak ya, thanks pada Wana dan Fatimah yang sudi whatsapp kaknoor bertanyakan tempahan itu ini.
Syangnya pada kedua nya ni tak sempat nak amik gambar,next time ya kita bergambar dapat masuk dalam blog ni
Pada yang lain sila pandang-pandang saja lah ya jamu mata gitu ..
Ok babai jumpa lagi, disini hujan belum berenti lagi lapo lah pulak, kom ke dapoiii 

29 comments:

  1. Replies
    1. pandanglah lihatlah kakyon sepuasnya hehee

      Delete
  2. RAMAI LAGI YG BERMINAT NK ODER TU NOOR..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bnyk yg sedang menunggu giliran ni P ada yg nak nasi kerabu ada yg nak karipap kena kayuh pelan2 sbb enjin lama ni

      Delete
  3. macam mana nak buat filling tat kembang macam tu...lawa la deco tat kak noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaknoor letak sikit whipcream dlm filling tu nieda tpi tulah time panas agak buncit tpi nila sejuk dh kurus sikit kema cari petua lgi ni spya kekal buncit

      Delete
  4. mestilah ada kak Noor Silent Reader tu...byk dorang order

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg ni bnyak silent reader yg dok ordee JM tak kisahlah tu dpt menambah kwn lgi

      Delete
  5. kak Noor dah terima belim kiriman ole-ole dari JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lgi JM mmg agak lambt kalau di Brunei ni segala parcel ke apa 2 minggu jugak rasa nya

      Delete
  6. KakNor kalau dekat sy pun nak order... bilo lah nak merasa air tgn kak nor ni... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali meh lah Brunei Atie dh dekat tu tkyh order kaknoor nk belanja ni kalau kerumah hehe

      Delete
  7. kalau sy dkt ngn umah kak noor...mmg sy order jugak dr kak noor....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. syg nya deanna jauh nun disana, order dlm mimpi mkn pun dlm mimpi boleh gitu!!

      Delete
  8. Replies
    1. alhamdulillah notie pelanggan selalu repeat order kalau dh try tart ni 😊

      Delete
  9. semuanya nampak sedap2 belaka...nak order jugaaa..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. listkan je nohas orfer jgn tk order sampai tu belum te tu lahhhh haha

      Delete
  10. Kalau dekat kak Zai salah seorang yang nak order.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahaiì kakzai bila lah nk jumpa kakzai in person ni nk bgi segala mcm kuih ni

      Delete
  11. terpikat tertarik makanan kak noor memang gebom.

    alhamdulilah rezeki :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. gebommm ke yan
      sampai tukang msk pun dh mcm nom jugsk ni

      Delete
  12. Alhamdulillah.. Semoga rezeki kak noor terus murah.. Aiza tengok gambar tu memang terpikat juga..

    ReplyDelete
  13. Kalaulah silent reader tu pun blogger KN....harus tak sudah sudah bergambo tu, maklumlah jumpa chef celebrity katanya....bukan senang dapat tau hihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...mesti biasa buat OKje kan...hehe

      Delete
  14. diorang jadi silent reader aje tu kak noor
    tak meninggalkan jejak
    eh tu macaroon kan...sedap tak ye. tak penah rasa

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home