Wedges Airfryer Versi Derhaka

Wedges Airfryer Versi Derhaka

Assalamualaikum dan selamat malam untuk semua nya.
Hari yang paling sibuk dengan tempahan macam-macam,  jadi tukang masak makan simple je hari ni iaitu wedges versi derhaka ni.  Resepi nya kat bawah ni untuk wedges tu, tapi kaknoor guna airfryer konon utk sihat sikit, tapi lepas tu letak cheese lah pulak kan banyak-banyak habis hancus menu sihat guna fryer haha..
Kalau ada yg nak ikut betul-betul seperti dalam resepi tu silakan lah ya, memang sihat lah resepi tu, jadi terletak pada kita lah nak ubah mana yang patut sebab kita yang buat dia kan...
Ok untuk semua happy weekend ya
Esuk ada majlis doa selamat kawan kaknoor nak bereskan tempahan tart chilled blueberry pulak lepas ni sebab tart tu perlu disejuk kan semalaman.
Kalau ada yang nak tart chilled blueberry cer tengok si purple tu cantik tak? Ianya bukan saja cantik tapi sangat sedap melting di mulut U ...caya lah..

18 comments:

  1. Kak noor,2 dua buat saya kecur malam2 ni ..

    ReplyDelete
  2. Tak kisahlah Kak Noor... durhaka pun durhakalah... yang penting sodap & kenyang ki kikikiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Mie yg penting perut tu penuhhhh kann

      Delete
  3. cantik tart yg melting di mulut tu noor.

    ReplyDelete
  4. Sedapnyaaaa tart tu k noor..nanti bagi resepi tau k noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada akak update wa tpi lama dah cer google tart chilled blueberry bicara kak noor

      Delete
  5. waaa...versi derhaka kak noor pun dh leh wat sy meleleh air liur....kalau xderhaka mcm mn la pulak kan.....menggelupur kot hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. deanna kalau tk derhaka tk best cheese nya sikit ja, kaalu derhaka baru best banyak cheese hahahaa

      Delete
  6. Wahhhh....cheese kat wedges dia tu mmg sangat mengghairahkan lah KN.
    KN saya tengok blueberry tart tu mcm warna coklat, takkan mak dah buta warna kot KN hihi....

    ReplyDelete
  7. Wahhhh....cheese kat wedges dia tu mmg sangat mengghairahkan lah KN.
    KN saya tengok blueberry tart tu mcm warna coklat, takkan mak dah buta warna kot KN hihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiii mmg tingin nk letak coklat lah tu hainom kalau dh purple pun nmpk coklat kannn

      Delete
  8. ini memang sumpah derhaka.. hahaha potato i is kenot kak.. semua bentuk jenis masakan CT tibai =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikkk wai????? kenot potato ct tk mau jdi omputih kahhhh

      Delete
  9. ni kalau derhaka..ada org marah tak ;p

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home