Souviner Dari Blogger Iryanty

Souviner Dari Blogger Iryanty

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua yang masih sudi singgah di blog kaknoor.
Hari ni kaknoor nak mengucapkan ribuan terimakasih diatas ingatan Yan atau Iryanty di atas kesudian menghantar souviner ini pada kaknoor, walaupun kaknoor tinggal jauh diseberang laut china selatan tapi masih sudi menghantar cenderahati ini, terimakasih Yan semoga ALLAH murahkan lagi rezeki Yan dimasa akan datang. INSYA ALLAH AMEEN.
Rasa nya kaknoor tak payah kenalkan Yan lagi pada kenkawan semua mesti ramai yang dah tau keramahan insan bernama Iryanty ni kan, jom gegarkan blog Yan kita buat serangan hendap mudahan yang dah baik dari sakit bisul tu kan Insya Allah bila tengok ramai kenkawan yg datang kan.
Semoga Allah menjauhi kita semua daripada segala tipu daya syaitan dan yang seumpamanya.

19 comments:

  1. Alhamdulillah... jauh menyeberang Laut Cina Sleatan utk sampai tu KakNoor
    Ramai yg Yan bagi cenderahati ni. Kakak pun dpt juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdulillah kakzakie kan rezeki jgn ditolak dpt jd hiasan dinding

      Delete
  2. Alhamdulillah rezeki untuk orang seberang laut China selatan.

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH NOOR TERIMA HADIAH COMEL DARI YAN...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks P alhmdulillahhh
      blogger Yan ni mmg baikhati kan

      Delete
  4. jauh terbang hadiah tu kak noor...cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Sal jauh teebangnya nasib baik sampai dgn slmt

      Delete
  5. Alhamdulillah.. Yan mmg baik hati... jauh terbang hadiah tu kak..cantik sgt :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah kakn Noor rezeki tu, simpan elok2 .. sentimental value..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah dear Ita kenangan peraahabtan dialam maya,adik2 blogger ni mmg pemurah ramai yg bg cenderahati

      Delete
  7. alhamdulillah dah sampai...arap akak suka :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah suka yan, jauh2 di pos kalau tk suka mmg tk patut sngtlah tu kan, dah gantung pun nihh..

      Delete
  8. Syukur Alhamdulillah ukhwah menjadi lebih rapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah Diana harap nya mcm tu lah kan

      Delete
  9. kak noor...kenapa gift dari kak Yan sampai dengan selamat tapi dari JM gone with the wind huhuhuh...sedih! mcm mana ni...JM ada lagi barang nk pos ke kak Noor ni

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home