Happy Belated Birthday Anakanda Nabil

Happy Belated Birthday Anakanda Nabil

Assalamulaikum dan selamat pagi.
Semalam 6hb Jan birthday anakanda bungsu kaknoor Mohd Nabil Faiz yang ke 17thn, masa tu jugaklah ada tempahan karipap yg banyak, tak ambil kesian kat customer jd kek utk anakanda Nabil terpaksa beli je.
Makan pun simple je mee tomyam dan pizza ikut selera orang muda. Apa nak buat kekadang bila birthday anak-anak teringin nk buat masak sedap2 nk buat kek sendiri tapi itulah kita merancang Allah tentukan utk buat karipap orang lah pulak.  Customer ni pun dah 2x kaknoor tolak sebab nak ke umrah jdi tk sampai hati pulak nk tolak lagi.
Apa pun tak pa lah kan dah terjun ke bidang masakan ni kena akur lah hehe
oklah jom layan karipap yuk.
Untuk orang Brunei pada yg teringin nak order mesti sekurang-kurangnya 4-5 hari awal dari tarikh ambil tau, itupun kalau tkde tempahan yg lain kalau ada kena bersabau lah yang dahulu dapat dulu yg kemudian kena tunggu lah.
Untuk order boleh whatsapp kaknoor
+673 8739160

22 comments:

  1. Happy birthday boy๐ŸŽ‚
    Dah anak teruna ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  2. Kek tu nmpk sedap.
    Ha ha ..

    Pantang nmpk mknn ...
    Haishhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks huda kek beli mmg sedap
      tpi karipap kaknoor lgi sedapp hahaha

      Delete
  3. selamat ulang tahun nabil....moga apa yang diimpikan tercapai..amin... :-))

    nasib ada cucu ye kak..buat kawan riuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yan sudi mendoakan nabil
      yalah sib baik ada cucu kwn kelahi hehe

      Delete
  4. Assalamualaikum puan Noor.
    Selamat hari lahir yang ke-17 kepada anak teruna. (Ucapan dari Bumi Kenyalang).
    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walikmusalm Eata
      timakasih sudi singgah ke brunei dri bumi kenyalang tk jauh dh tu kan

      Delete
  5. Happy Belated Birthday, Nabil.
    Kak Noor,...geram saya tengok karipap pusing tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. timskasih farah sudi wish nabil
      mesti berpusing mata farah kan

      Delete
  6. Sanah Helwah si hensem Nabil..
    Semoga terus suksess..

    Amboi kak noor ..
    Berdulang-dulang karipap tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yatie sudi wish nabil
      berdulang2 org punya tu

      Delete
  7. Happy belated birthday buat Nabil.
    Karipap ooohhh karipap mehlah turun KL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks kakzai
      sat nk kirim kat doremon turun KL hehe

      Delete
  8. Selamat hari lahir buat anak kak noor...dah bujang anak bongsu kak noor ya.
    Banyaknya karipap ..berdulang2 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg 17 tahun saniah tk taulah nk ckp sweet ke sour tu kan

      Delete
  9. eppy besday naabill..bestnya karipap tu kak..

    ReplyDelete
  10. banyaknya karipap ..ada pembantu ke kak noor atau buat sorang-sorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdulillah nieda dh ada pembantu tulah dpt buat bnyk tu

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home