Jajan Kurma & Zam-Zam Serta Kacangan

Jajan Kurma & Zam-Zam Serta Kacangan

Assalamualaikum dan salam hari minggu.
Hari ni agak santai sikit lah nak berehat sepuas nya sambil minum dan makan kurma dan kekacang yang berjenis-jenis ni.
Ada yang nak tumpang sila kan hehe
No masak day hari ni mungkin anak-anak je yg masak mama nak berehat time hari minggu ni kan ..
Pada adinda-adinda blogger yang lain selamat berhari minggu dan bercuti ya. Mesti sedang berehat dengan family tersayang kan.  Walau apa pun aķtiviti kita hari ni ingatkan orang-orang tersayang jaga lah hati dan perasaan mereka kerana mereka yang paling dekat dengan kita ni sekali terguris mungkin akan memakan masa yg lama utk pulih jadi jaga lah tutur kata kita biar tiada yang terguris dan terhiris.
Selamat bersantai dari kaknoor ya..

28 comments:

  1. Cantik nya dulang, teko dan cawan tu...

    ReplyDelete
  2. itu yg buat bg kaknoor tk senang nk berlalu mcm tu saja Qaseh haha

    ReplyDelete
  3. Saya suka kekacang tu knoor, lbh2 lagi kalo dpt buah tgn org balik dr Makkah, terasa berkatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Zimah manatau ujung thn ni dpt pergi lg mana tau kan kalau ada rezeki dpt bwa balik buah tngan lg

      Delete
  4. Selamat bersantai kak noor..
    Hmmm sedapnya kekacang dgn kurma tu..
    Teko dgn cawan yg klasik spt cerita aladin ...unik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pompuan ni kan Saniah kemana pun pergi tk lupa yg antik2 gitu kan betul jd aladdin kejab kaknoor ni hee

      Delete
  5. tentu ralit mengunyah kekacang n kurma tu kan noor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ralit P tk sedaq habis kosong bekas hehe

      Delete
  6. Waaa... cantiknya dulang air zam2.
    Mcm kt arab gitu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Huda dua tiga kali dok ulang tengok set tu last2 dh tkdpt tahan tangkap je satu set haha

      Delete
    2. Hi hi hi .. tak pe kak.

      Janji guna ... tak mmbazir x pe

      Delete
  7. Salam singgah petang kak noor...macam hri raya dah bila tengok hidangan tu...d tambah dengan set teko dan cawan yang cantik tu buat betul² dah macam raya...tunggu tetamu datang bertandang ke rumah...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat mlm diana yalah utk tetamu yg dtg kerumah mestilah kena hidangkan yg ala2 raya gitu kan baru tetamu happy dihargai

      Delete
  8. kak noor, cantiknya set teko tuuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mata pompuan mmg nampak cantik je kalau yg gitu kan

      Delete
  9. klu dekat , nak juga mengendeng ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang nya Vee jauh sngt kalau tk mmg kaknoor nk jamu semua nya yg singgah sini

      Delete
  10. Sejuk jea tekak kalau dpt minum air zam zam kak nor...selamat tahun baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejuk cheqda kalau bubuh dlm petiais lgi sedapp

      Delete
  11. assalamualaikum kak..morning.....klasik teko tu....macam teko dalam cite arab

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikmuslm yan sbb klasik tu yg terbeli tu yg ala2 aladin gitu kan

      Delete
  12. Set kat atas tu buat kak Zai terpana. Kekacang dan air zamzam tu lebih sedap bila bawa dr Mekah.

    ReplyDelete
  13. Set kat atas tu buat kak Zai terpana. Kekacang dan air zamzam tu lebih sedap bila bawa dr Mekah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui kakzai terasa kacang tu lebih sdp yg dari mekah ni

      Delete
  14. jom terbang makan kekacang kak noor

    ReplyDelete
  15. tu la lawa benor set tray, cawan, teko tu...
    beli mana kak noor...
    cheq suka aihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli di madinah cheq lady tulah sbb cantik sngt terbeli lah pulak kaknoor ni

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home